Samsung Galaxy S5 Ultra Power Saving Mode si de ce imi doresc o asemenea functie in iPhone

  Acum aproximativ trei saptamani de zile compania Samsung a initiat o noua campanie de umilire a posesorilor de terminale iPhone, numindu-i “wall huggers” deoarece sunt nevoiti sa isi incarce des iDevice-urile. Ca rezolvare pentru aceasta problema, compania coreeana prezinta functia Ultra Power Saving Mode a terminalului Samsung Galaxy S5, iar in imaginea de mai sus aveti o reprezentare pentru ceea ce ofera ea.

  Mai exact, Samsung Galaxy S5 Ultra Power Saving Mode le permite utilizatorilor acestui terminal sa dezactiveze o buna parte din functionalitatea sa in momentele in care raman fara baterie. Desi ideea in sine de a transforma un smartphone intr-un dumb phone nu este chiar atat de stralucita, in anumite momente ea se poate dovedi a fi extrem de utila si, ca sa fiu sincer, mi-as dori ca iOS-ul sa aiba disponibil un sistem similar.

  Sunt sigur ca ati fost in destule cazuri in situatia in care iPhone-ul vostru avea bateria aproape descarcata si nu aveati o sursa de curent prin preajma, dar aveati nevoie de functia de telefonie. Din pacate in aceste situatii nu prea aveti cum sa economisiti bateria terminalului, mai ales ca Apple nu permite dezactivarea conectivitatii 3G de un an de zile, asa ca atunci cand ramaneti cu putina bateriei sunteti practic la mana sortii.

  M-as bucura sa vad un Ultra Power Saving Mode implementat de catre compania Apple in iOS pentru momentele in care dezactivarea functiilor optionale este utila in ideea de a prelungi autonomia bateriei, insa nu cred ca vom avea vreodata sa ceva.

  Voi v-ati dori un Ultra Power Saving Mode in iOS ?