Apple inlocuieste gratuit bateriile unor terminale iPhone 5

  In cursul noptii trecute compania Apple a initiat un program de inlocuire a bateriei unor modele ale iPhone 5, dupa descoperirea faptului ca anumite unitati pot avea o autonomie scazuta a bateriei. Modelele afectate au fost comercializate pe intregul glob in perioada septembrie 2012 si ianuarie 2013, insa numarul lor este foarte mic, iar Apple ne pune la dispozitie o pagina web in care putem verifica serialul/numarul de serie al propriului iPhone 5 pentru a vedea daca bateria poate fi inlocuita gratuit.

  Conform Apple, partenerii sai autorizati vor primi terminalele iPhone 5 care pot fi acceptate in acest program, recomandarea companiei fiind sa stergeti toate datele din terminale inainte de a le duce la magazine. Mai mult decat atat, daca v-ati schimbat bateria la un partener autorizat Apple din cauza unor probleme similare cu cele descoperite de catre companie si aveti un terminal inclus in program, atunci veti fi rambursati pentru suma platita.

  Deocamdata programul a fost lansat in SUA si China, urmand ca incepand cu data de 29 august el sa devina activ si in alte tari de pe glob, Apple urmand a il inchide pe data de 1 martie 2015. Daca nu stiti cum sa descoperiti serialul/numarul de serie al iPhone 5, atunci in aceasta pagina aveti explicat totul.