eMAG Supermarket – eMAG este acum si un supermarket virtual

  In cursul acestei dimineti cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, a anuntat in mod oficial eMAG Supermarket, un supermarket virtual creat in colaborare cu binecunoscutul lant de magazine Mega Image. Intr-o noua sectiune disponibila in propriul website, cei de la eMAG ne ofera posibiltatea de a cumpara aproape orice produse gasim si intr-un supermarket Mega Image, ele putand fi livrate acasa contra-cost.

  Ideea in sine este extrem de grozava, mai ales ca puteti face comenzile direct si de pe smartphone-uri sau tablete, livrarea putand fi facuta in orice municipiu resedinta de judet din tara. Cat succes va avea un asemenea magazin online ramane de vazut, mai ales ca pentru livrare se aplica o taxa de transport de 15 RON, insa daca doriti puteti alege inclusiv o locatie din care sa va ridicati mancarea rezervata prin intermediul eMAG Supermarket.

  Avand in vedere ca servicii de acest gen sunt populare in strainatate, sunt curios cati dintre voi ar fi interesati sa foloseasca asa ceva in Romania.