iPhone 6 – manualul de utilizare confirma data de prezentare ?

  Cu exact doua saptamani de zile inaintea conferintei de prezentare a iPhone 6, iata ca astazi avem ocazia de a vedea ceea ce pare a fi manualul de utilizare al terminalului, el parand sa confirme daca in care va fi aratat pentru prima oara lumii intregi. Dupa cum puteti vedea deja din imagine, terminalul are marcata data de 9 septembrie, cu ora obisnuita 9:41, insa design-ul ales pentru acest presupus manual este mult mai simplu decat m-as fi asteptat.

  In trecut Apple a folosit imagini colorate si complexe pentru prima pagina a manualului de utilizare al unui iPhone, insa incepand cu iPhone 6 se pare ca acest lucru se va schimba. Avand in vedere ca imaginea vine de la sursa care ne-a prezentat anul trecut manualul de prezentare al iPhone 5S inaintea lansarii oficiale, sansele ca acesta sa fie real sunt cat se poate de mari, asa ca ramane doar sa vedem ce va prezenta Apple pe 9 septembrie.

5 COMENTARII

  1. vai dar ce schimbare va face apple nu pot sa cred ! un buton in partea dreapta care deblocheaza telefonul , este ceva revolutionar , ei sunt primii ! va da-ti seama ce revolutie au scos acum un ecran de 4.7 inci :))))))))) go to sleep apple. ( no hate)