iOS 7 Activation Lock va fi activat automat la achizitionarea unui iPhone

iOS 7 Activation Lock - iDevice.ro

  Lansarea iOS 7 Activation Lock a motivat autoritatile americane sa laude compania Apple pentru implementarea sistemului pentru propriile iDevice-uri, anuntand in acelasi timp ca el a contribuit la o reducere a numarului de terminale mobile furate. Pentru ca sistemul este atat de util, guvernatorul statului California, SUA, a semnat in cursul serii trecute o lege care impune producatorilor de terminale mobile sa activeze automat pentru propriile produse sistemele similare iOS 7 Activation Lock.

  Legea va intra in vigoare incepand cu 1 iulie 2015 si va obliga compania Apple sa activeze automat Activation Lock chiar din momentul activarii unui iPhone, acest lucru trebuind facut manual acum. Legea nu se aplica si la tabletele vandute in California, insa acest lucru s-ar putea schimba in perioada urmatoare prin adoptarea unei legi similare celei promovate pentru smartphone-uri.

  Avand in vedere ca vorbim despre statul in care Apple isi are sediul, iOS 9 va activa cu siguranta Activation Lock automat la activarea terminalelor, asa ca hotii vor avea si mai multe batai de cap.