iPhone 6, iPhone 6L si iWatch vor fi prezentate pe 9 septembrie!

  Dupa luni intregi de zvonuri si imagini cu diverse componente, acum aflam ca iPhone 6, iPhone 6L si iWatch vor fi prezentate de catre compania Apple pe data de 9 septembrie in cadrul unei conferinte speciale. Practic iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iWatch isi vor face, pentru prima oara, aparitia intr-o conferinta a companiei Apple, ambele terminale fiind pregatite pentru lansarea oficiala.

Turns out that was a prescient hedge, because things have changed. Apple now plans to unveil a new wearable alongside the two next-generation iPhones we told you the company will debut on September 9th. The new device will, predictably, make good use of Apple’s HealthKit health and fitness platform. It will also — predictably — make good use of HomeKit, the company’s new framework for controlling connected devices.

  iPhone 6, iPhone 6L si iWatch vor functiona cu ajutorul noii platforme HealthKit, astfel ca vom putea folosi aplicatia iOS 8 Health pentru a inmagazina date biometrice preluate cu ajutorul senzorilor noului smartwatch. Chiar daca in ultimele luni s-a spus ca iPhone 6 si iPhone 6L nu ar fi pregatite pentru lansare acum, informatia vine de la o sursa cu legaturi puternice in cadrul Apple si numai informatii valide in trecut, asa ca ne asteapta o conferinta pe cinste.

Articolul precedentiPhone 6 sta la baza primei crime comise in cadrul Foxconn
Articolul următorApple a lansat OS X Mavericks 10.9.5 beta build 13F24
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.