iOS 8 Health iti urmareste singura miscarile, afiseaza date prin co-procesorul de miscare M7

  Aplicatia iOS 8 Health a fost lansata de catre compania Apple impreuna cu iOS 8 beta 1 si in multitudinea de optiuni implementate in ea exista una care permitea monitorizarea deplasarii zilnice. Fara a ma intreba in vreun moment daca doresc sa am activitatea monitorizata, aplicatia a urmarit toate miscarile mele din ultima luna si intr-un meniu numit Steps afiseaza toti pasii facut in fiecare zi a ultimelor saptamani.

  Datele sunt preluate direct din co-procesorul de miscare M7 al iPhone 5S, iPad Air sau iPad Mini cu Ecran Retina, ele fiind cat se poate de exacte. Partea interesanata este ca toate datele sunt impartite pe actiuni separate, astfel ca daca v-ati ridicat de la o masa cu telefonul in mana si ati facut 5 – 10 pasi intr-o anumita directie, ei sunt inregistrati separati de catre aplicatia Health in meniul sau special.

  Dupa cum puteti vedea deja, toate datele sunt inregistrate pe ore, astfel ca veti sti exact cand v-ati miscat din loc, aplicatii similare ale App Store-ului oferind o functionalitate identica. Sincer sa fiu, aplicatia Health a iOS 8 se anunta a fi extrem de interesanta, mai ales ca Apple a implementat in iOS 8 beta 3 si optiunea de a urmari numarul zilnic de cafea introdus in corpul nostru.

10 COMENTARII