Tim Cook nu este ingrijorat de scaderea vanzarilor de tablete iPad

  Q2 2014 a fost unul dintre trimestrele fiscale in care vanzarile de tablete iPad au scazut semnificativ pe fondul unei scaderi generale a vanzarilor de tablete la nivel global. Avand in vedere problemele prin care trece tableta iPad, CEO-ul Apple, Tim Cook, a afirmat recent ca a sa companie este extrem de multumita e evolutia tabletei in primii parti ani pe piata si nu este ingrijorata de recentele scaderi in vanzari.

We couldn’t be happier with how we’ve done with the first four years of the iPad. I’d call what’s going on recently a speed bump, and I’ve seen that in every category.

  Desi Apple vinde cea mai populara tableta de pe piata, acest lucru a ajutat-o doar sa se mentina in topul producatorilor de tablete cand vine vorba de vanzari, insa distanta fata de Samsung este tot mai mica. Apple are o mare problema in ceea ce priveste vanzarile de tablete si recentele modele ale iPad lansate pe piata n-au reusit sa cresca substantial vanzarile, asa ca daca iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2 nu o vor face, atunci Apple va fi nevoita sa implementeze o schimbare majora pentru produsul sau.