9 analize CIUDATE facute pe invitatia trimisa de catre Apple pentru conferinta din 9 septembrie

apple 9 septembrie

  Fiecare invitatie trimisa de catre compania Apple pentru vreo conferinta contine cateva indicatii ascunse cu privire la ceea ce va fi prezentat, dar invitatia pentru conferinta din 9 septembrie se dovedeste a fi greu de descifrat. In decursul a doar 24 de ore pe internet au aparut o multitudine de teorii ciudate cu privire la mesajele ascunse de catre compania Apple in invitatia sa, iar in acest articol veti afla despre o parte dintre ele, cele mai traznite.

1. Prima dintre ele presupune intoarcerea invitatiei invers, unii sustinand ca cifra 9 si transformata in cifra 6 reprezinta de fapt o confirmare pentru lansarea terminalului iPhone 6.

2. A doua explicatie are la baza un calcul matematic facut folosind cifrele prezentate pe invitatie, astfel ca 9+2-2+14= 30, Apple prezentand acum 30 de ani primul sau Mac in Flint Center, locatia in care va fi prezentat iPhone 6.

3. A treia analizeaza curbele si despartiturile prezente in grafica ce simbolizeaza logo-ul, asa ca Tim Cook probabil va zbura pe scena cu un iPhone 6 in dinti.

4. A patra teorie are in centru cuvantul say more prezent in motto-ul invitatiei, el sugerand ca noi functii pentru Siri vor fi prezentate atunci. Aceasta teorie are totusi o baza reala, Apple pregatindu-se sa anunte o serie de noutati pentru Siri in iOS 8.

5. A cincea teorie este inspirata din istorie, deoarece pe data 9 septembrie a anului 9, o alianta de triburi germanice a ucis trei legiuni romane conduse de catre Publius Quinctilius Varus in batalia de fin padurea Teutoburg.

6. A sasea teorie are la baza cuvantul more (mai mult), iar de aici si pana la a crede ca vorbim despre mai multe dispozitive, culori, rezolutii, este doar un simplu gand.

7. Lipsa culorilor din invitatie este vazuta de catre unii ca o posibila dovada a faptului ca Apple nu va mai lansa vreun produs nou colorat, precum s-a intamplat anul trecut cu iPhone 5C.

8. Jucandu-se putin cu primul cuvant al motto-ului invitatiei, unii ajung rapid la concluzia ca el ar semnifica posibila lansare a unui smartwatch.

9. Intorcand invitatia intr-o pozitie potrivita, unii au descoperit un cord in interiorul sau si au facut imediat legatura cu sistemul HomeKit pe care Apple se pregateste sa il prezinte.