OFICIAL : Apple anunta prezentarea iPhone 6 in 9 septembrie!

  Desi stiam de cateva saptamani de zile ca pe data de 9 septembrie vom vedea iPhone 6 intr-o conferinta Apple, astazi cei din Cupertino au trimis invitatiile catre jurnalistii din SUA pentru evenimentul organizat in acelasi oras. Conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, pe 9 septembrie Apple va prezenta atat iPhone 6, cat si iPhone 6L sau iWatch, o prezentare detaliata a iOS 8 fiind deasemenea pregatita de catre catre compania americana.

  Urmand traditia anilor trecuti, compania Apple va incepe evenimentul la ora 20:00, ora Romaniei, si el va fi tinut in Flint Center for the Performing Arts din Cupertino, California. Desi Apple urmeaza sa prezinte iPhone 6, iPhone 6L si iWatch pe 9 septembrie, niciunul dintre produse NU VA FI LANSAT atunci, iar aceasta este o distinctie extrem de importanta pe care trebuie sa o faceti, deoarece lansarea va avea, cel mai probabil, loc pe 19 septembrie pentru unele produse.

  Fara a dezvalui in mod explicit ceea ce va prezenta in cadrul acestui eveniment, compania Apple foloseste motto-ul Wish we could say more., acest lucru putand indica imbunatatiri majore pentru Siri. Partea interesanta a acestui eveniment este ca Apple il organizeaza in locatia in care a fost prezentat primul Mac produs de catre ea, asa prezentarea iWatch pare din ce in ce mai logica.

  Acestea fiind spuse, pe data de 9 septembrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.