Angajatii echipelor de securitate din Apple Store-uri protesteaza in San Francisco blocand accesul clientilor intr-un Apple Store

  Fiecare Apple Store are o echipa de securitate care mentine ordinea in magazin si se asigura ca nimeni nu fura produsele amplasate pe rafturi, insa sindicatul echipelor de securitate ale Apple Store-urilor americane nu este multumit de salariul oferit de catre companie acestor angajati. Pentru ca tentativele de a negocia cu Apple o crestere a salariilor au esuat, sindicalistii au recurs acum la un protest care a implicat 50 de persoane si a blocat accesul clientilor prin intrarea principala la un Apple Store din San Francisco.

  Desi clientii puteau intra in magazin printr-o usa laterala, managerul Apple Store-ului a chemat politia in locatie pentru a ii indeparta pe protestatari, ofiterii aresand in final nu mai putin de 12 persoane pentru refuzul de a stopa protestul. Desi Tim Cook sustine de ani de zile ideea crearii unui mediu de munca egal si onest pentru toti angajatii, se pare ca aceleasi reguli nu se respecta in cadrul companiei sale, asa ca va fi interesant de vazut cum va rezolva Apple aceasta problema.