Apple il angajeaza pe fondatorul uneia dintre cele mai mari publicatii IT de pe blog

   Anand Lal Shimpi este fondatorul celebrului website AnandTech, specializat pe realizarea de review-uri profesionale ale celor mai noi produse IT, dar si pe furnizarea de informatii in legatura cu hardware-ul acestora. Anand Lal Shimpi a creat AnandTech la inceputul anului 1997 si 17 ani mai tarziu a luat decizia de a il parasi pentru a deveni angajat al companiei Apple, insa nici el si nici Apple nu au oferit detalii cu privire la rolul pe care acesta urmeaza sa il ocupe in cadrul companiei.

Anand Lal Shimpi, the editor and publisher of the well-regarded AnandTech site, is going to work at Apple. An Apple rep confirmed that the company was hiring Shimpi, but wouldn’t provide any other details.

  In ultimii ani AnandTech a facut review-uri favorabile produselor lansate de catre compania Apple, iar decizia celor din Cupertino de a angaja un jurnalist pare destul de ciudata, avand in vedere ca Apple nu are o divizie de acest gen si are destui ingineri hardware. Chiar si asa, ramane de vazut daca vom afla ce rol va avea Anand Lal Shimpi in cadrul companiei Apple in viitor.