iCloud ar fi fost spart, sute de poze nud ale celor mai populare vedete au aparut pe internet

iCloud Mail - iDevice.ro

  In cursul noptii trecute cateva sute de poze NUD ale unora dintre cele mai populare vedete americane au fost publicate pe internet si se pare ca ele ar fi fost furate direct din serverele iCloudJennifer Lawrence, Kate Upton, Avril Livigne, Mary Elizabeth Winstead, Mary Kate Olsen si Hillary Duff sunt unele dintre vedetele ale caror poze NUD au fost furate si publicate pe internet in cursul noptii trecute, insa nimeni nu poate spune cu siguranta ca ele provin din conturi iCloud.

  Printre pozele NUD ale vedetelor exista si cateva clipuri video cu acestea in ipostaze indecente, deci vorbim despre un hack complex care probabil a implicat multiple servicii de tip cloud. Partea si mai problematica este ca unele poze ale vedetelor au fost sterse cu ani in urma de catre acestea, dar ele au aparut totusi astazi pe internet, asa ca daca ele au fost intr-adevar stocate in iCloud, se pare ca acest serviciu nu sterge efectiv pozele incarcate de catre noi la un moment dat sau altul.

  O parte dintre vedete au confirmat faptul ca pozele NUD publicate sunt reale, insa deocamdata niciuna nu a confirmat ca iCloud ar fi sursa din care ele ar fi fost preluate de catre hackeri. Avand in vedere ca deocamdata nu exista o confirmare 100% clara a faptului ca pozele provind din iCloud si ca nu avem vreun comentariu din partea Apple, ramane sa vedem daca sistemul celor din Cupertino este int-ardevar atat de fragil pe cat este prezentat acum. Pozele le gasiti pe internet  sub denumirea the fappening.