Prima Pagina Apple iCloud ar fi fost spart, sute de poze nud ale celor mai...

iCloud ar fi fost spart, sute de poze nud ale celor mai populare vedete au aparut pe internet

iCloud Mail - iDevice.ro

  In cursul noptii trecute cateva sute de poze NUD ale unora dintre cele mai populare vedete americane au fost publicate pe internet si se pare ca ele ar fi fost furate direct din serverele iCloudJennifer Lawrence, Kate Upton, Avril Livigne, Mary Elizabeth Winstead, Mary Kate Olsen si Hillary Duff sunt unele dintre vedetele ale caror poze NUD au fost furate si publicate pe internet in cursul noptii trecute, insa nimeni nu poate spune cu siguranta ca ele provin din conturi iCloud.

  Printre pozele NUD ale vedetelor exista si cateva clipuri video cu acestea in ipostaze indecente, deci vorbim despre un hack complex care probabil a implicat multiple servicii de tip cloud. Partea si mai problematica este ca unele poze ale vedetelor au fost sterse cu ani in urma de catre acestea, dar ele au aparut totusi astazi pe internet, asa ca daca ele au fost intr-adevar stocate in iCloud, se pare ca acest serviciu nu sterge efectiv pozele incarcate de catre noi la un moment dat sau altul.

  O parte dintre vedete au confirmat faptul ca pozele NUD publicate sunt reale, insa deocamdata niciuna nu a confirmat ca iCloud ar fi sursa din care ele ar fi fost preluate de catre hackeri. Avand in vedere ca deocamdata nu exista o confirmare 100% clara a faptului ca pozele provind din iCloud si ca nu avem vreun comentariu din partea Apple, ramane sa vedem daca sistemul celor din Cupertino este int-ardevar atat de fragil pe cat este prezentat acum. Pozele le gasiti pe internet  sub denumirea the fappening.

 • Aurelian

  Nu cred asa ceva. ios e cel mai sigur sistem din galaxie, nu se compara cu Android. Apple nu face asa ceva. Sa va salvati si datele cardurilor in iCloud ca este foarte sigur.

 • Victor

  Urmeaza sa aflam cat de sigur e sistemul de plata cu touch id.

 • Lich991

  Încep sa cred ca iOS nu este cel mai sigur sistem de operare

 • edi

  :)) cel mai sigur din galaxie?? Pana si NASA A fost spartă…

 • alexalexandru

  iOS si serviciile Apple sunt foarte sigure. Nu cred asa ceva…

 • Flops

  Au declarat deja unii ca foloseau Android. Si ma indoiesc sa fi fost sparte si conturi icloud in acelasi timp.

 • vichi

  Am citit presa online toti zic ca din iCloud sunt pozele. Astept comentari oficiale din partea Apple 🙂

 • se7en

  Am vazut niste poze si majoritatea aveau iphone…era si samsung pe acolo

 • Aurelian

  @edi, tot ce am scria era doar o ironie. Nici un sistem nu e perfect. Daca servere pregum ale Nasa, Pentagon, FBI…pot fi sparte…atunci nimic altceva poate fi 100% sigur.

 • edi

  Da, asa e 🙂

 • hhhhhags

  Pentru toti cei care au zis ca iOS e cel mai sigur, hai sa lamurim un lucru fiind un simplu om de rand normal ca hacker-ii nu sunt interesati sa imi salveze mie pozele, filmele etc pentru ca nimanui nu-i pasa! Fiind o vedeta de la Hollywood e cu totul alta poveste cine stie cate luni de zile au stat hacker-ii sa obtina aceste poze.. Internetul nu e sigur atunci cand esti persoana publica, dar fiind un om de rand nu trebuie sa iti faci atatea griji, desi exista sanse (mici) sa ti se intample si tie asta

 • Pingback: Omul care a preluat poze nud din conturile iCloud ale vedetelor Hollywood si-a recunoscut vina | iDevice.ro()