iTunes Festival incepe in aceasta seara, iata cum poti urmari LIVE reprezentantiile artistilor

iTunes Festival 2014 - iDevice.ro

  iTunes Festival este cel mai mare eveniment muzical anual organizat de catre compania Apple, el urmand a incepe in cursul acestei seri in Londra, deadmau5, FRIEND WITHIN + KATE SIMKO & LONDON ELECTRONIC ORCHESTRA urmand a tine concertul de deschidere. Dupa cum probabil stiti deja, compania Apple va transmite in direct toate concertele pe care trupele invitate urmeaza sa le tina in Londra, asa ca puteti viziona chiar de acasa reprezentantiile artistilor.

  Primul concert va incepe in cursul acestei seri la ora 11:00 si va fi transmis in direct pe iDevice-uri, Mac-uri si Apple TV daca folositi aplicatia dedicata iTunes Festival disponibila in App Store, aplicatia iTunes pe Mac sau canalul dedicat pe Apple TV. Dupa terminarea fiecarui concert compania Apple va publica cel mai probabil si cate o inregistrare a fiecarei reprezentatii din Londra, ele urmand a fi disponibile in iTunes Store.

1 COMENTARIU

  1. Frumos si asta dar ia sa facă Apple un “Present the new IPhone festival” ca sa ne belim si noi ochii la prezentarea noului IPhone 6,atunci sa vezi ce de vizionari vor avea!!