Resume implementeaza o functie foarte utila pentru aplicatia Music a iOS

  Resume este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o functie extrem de utila pentru aplicatia Music a iDevice-urilor. Conform descrierii, tweak-ul implementeaza in iOS o functie care ii permite aplicatiei Music sa reporneasca rularea unei melodii dupa un respring sau dupa o repornire chiar din punctul in care a fost oprita rularea, insa numai in situatia in care muzica rula in acel moment.

Resume enables your music to continue playing after respringing your device or rebooting it whilst music is playing.  Resume picks up right where the track left off and offers complete support for the Music app (and App Store players that play directly from the stock Music library such as Ecoute). Resume also offers experimental support for Pandora, Rdio, Spotify, Beats Music, TuneIn Radio and iTunes Radio.

  Tweak-ul este compatibil inclusiv cu aplicatiile terte din App Store care folosesc libraria muzicala pentru a prelua melodiile pe care le ascultam, asa ca teoretic il puteti utiliza cu aproape orice player doriti. Resume este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.