OS X Yosemite beta are o rata de adoptie de 33 de ori mai mare decat OS X Mavericks beta

  OS X Yosemite este prima versiune beta a OS X care a fost oferita public de catre Apple utilizatorilor obisnuiti, iar asta pare sa fi ajutat sistemul de operare sa inregistreze o rata de adoptie de 33 de ori mai mare decat OS X Mavericks. Rata de adoptie a OS X Yosemite era oricum mare chiar dupa lansarea sa din luna iunie, insa dupa oferirea primei versiuni publice a sistemului de operare numarul de utilizatori a crescut constant.

For August, Yosemite powered 3.3% of all Macs, according to metrics vendor Net Applications. That was 33 times the user share of its predecessor, OS X Mavericks, in September 2013, one month before its official launch, and nearly one-third of Mavericks’ share the following month, when it was first made available to all customers.

  Analizand baza de instalare a OS X Yosemite, cei de la Net Applications au descoperit ca 3.3% dintre Mac-urile active la nivel global ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare, cifra fiind de 33 de ori mai mare decat cea inregistrata anul trecut pentru OS X Mavericks. Acestea fiind spuse, OS X Yosemite se dovedeste a fi extrem de interesant pentru un numar foarte mare de utilizatori, asa ca Apple are in fata o lansare importanta.