Ce aplicatie de harti folosesti in mod constant pe iDevice-ul tau?


  Anul 2012 a generat o mare batalie intre Apple si Google, Google Maps si YouTube fiind motivele pentru care cele doua companii s-au indepartat si mai mult. Desi in cazul YouTube lucrurile s-au rezolvat simplu, problema celor de la Apple cu platforma Apple Maps s-a dovedit a fi una extrem de mare, noul serviciu al celor din Cupertino fiind primit cu un imens val de critici generate de problemele pe care utilizatorii le aveau in a fi directionati catre diverse locatii.

  Avand o asemenea schimbare impusa de catre Apple, unii au recurs la aplicatii alternative pana in momentul lansarii Google Maps pentru iOS in App Store, diverse titluri fiind chiar recomandate de catre Apple. Totusi, in doi ani de zile Apple a reusit sa transforme Apple Maps intr-un serviciu relativ util in diverse tari importante de pe glob, insa asta nu inseamna ca el poate inlocui Google Maps pentru multi dintre noi.

  Va spun sincer ca atunci cand trebuie sa caut rapid o adresa folosesc Google Maps si nu Apple Maps, iar asta pentru ca in serviciul Google gasesc rapid tot ce am nevoie, in timp ce Apple Maps este mult mai sarac din aproape toate punctele de vedere. Voi ce aplicatie pentru harti folositi zilnic sau in mod constant pe iDevice-urile voastre ?