Google actualizeaza hartile romanesti ale Google Maps

  In cursul serii trecute compania Google a anuntat prin intermediul blogului dedicat Google Maps o actualizare a hartilor disponibile pentru Romania si alte cateva tari din Europa de Est si nu numai. Mai exact, Google marcheaza lansarea serviciului Google Truth in 5 noi tari, printre care si Romania, acest nou serviciu aducand o prezentare mult mai clara a punctelor de interes precum caile pietonale din parcuri, denumirile cladirilor universitatilor, iar separat de acestea avem o reorganizare a strazilor in care sunt incluse noi denumiri si noi optiuni pentru navigarea turn-by-turn.

Today, we’ve reached our 50th Ground Truth country with the addition of five new countries: Taiwan, Malaysia, Poland, Romania, and the last regions of Russia. For these countries, that means clearer, more detailed depictions of points of interest like walking paths in parks or department labels in universities, a reworking of the road network with new street names and turn restrictions, and faster updates to the map.

  Toate aceste noutati sunt disponibile atat in Google Maps pentru desktop, cat si in Google Maps pentru terminale mobile, asa ca indiferent de unde accesati platforma companiei americane, veti avea parte de harti actualizate pentru calatoriile voastre. Aplicatia Google Maps din App Store NU a fost actualizata in vreun fel.