Prima Pagina Apple iPhone 6 – primii oameni care asteapta la coada sunt platiti cu...

iPhone 6 – primii oameni care asteapta la coada sunt platiti cu MII de dolari

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca in fata unui Apple Store din New York exista deja o scurta coada cu un numar mic de oameni ce asteapta deja lansarea iPhone 6 de catre compania Apple. Desi ei au fost catalogati ca fiind nebuni, realitatea este ca ei se afla acolo doar pentru a face bani, primul cuplu fiind platit cu 2500$ pentru a astepta doua saptamani in fata magazinului si pentru a promova produsele companiei care i-a contractat pentru acest lucru.

Ceballo and Joseph Cruz represent electronic reseller BuyBackWorld and were the first people in line before Jason and Moon Ray paid them $2,500to secure the top spots in line. While waiting, the Rays are promoting an app from VideoMedicine that allows patients to Skype with doctors. For the fifth year, Ceballo waited with Cruz. He estimates he has made $7,000 waiting for Apple launches in addition to building his social media following.

  Conform unuia dintre cei prezenti la coada, el a castigat nu mai putin de 7000$ in ultimii ani stand la coada in fata magazinelor Apple pentru lansarile de produse noi, asta fara a include suma de anul acesta. Separat de el, la coada este prezent si fondatorul unei companii specializata pe angajarea de oameni care sa astepte la cozi, ea cerand 20$ pentru prima ora de asteptare si cate 10$ pentru fiecare jumatate de ora suplimentara.

  Practic, asteptatul la coada cu doua saptamani inaintea lansarii unui produs nou nu este altceva decat un business care pare a fi cat se poate de profitabil.

 • Daniel

  Si am bănuit eu ca e un job statul la coada. Un fanatic sa zicem ca sta cu 3-4 zile dar doua săptămâni e prostie

 • Bogumir81

  Unde pot să-mi depun CV-ul pentru un astfel de job? :)))))) Și oare în baza căror criterii aș obține job-ul?

 • alexei

  se plateste si la noi ! atunci ma duc si eu la posta/taxe si impozite/inmatriculari/rar/evidenta populatiei/pasapoarte(luna august) … dar sa nu ma intrebati cand o sa fiu celebru cum am facut primul milion de euro.

 • @alexei: Ce sa se plateasca la noi cand lansarea e la o luna si jumatate distanta.

 • Dan

  zaone, please, nu mai folosi litere mari in titluri, e extrem de naspa, parca esti la un tabloid din ala de 2 bani. Suntem totusi peste asa ceva, nu ?

 • amfetamin

  Întrebarea de baza e daca își vor cumpara cuplul asta iPhone peste 2 saptamâni cand se va lansa iPhone 6??? La ab sau la liber? :-))

 • Adrian

  @zaone : apropo de ,, penibil ” : Apple plateste un astfel de campanie de promovare ?

 • Daca-ti spun ca nu are nevoie nu m-ai crede oricum. Ideea este ca exista cerere foarte mare pentru iPhone 6 si unii fac atat de multi bani din treaba asta, incat merita sa investeasca in lucruri de genul asta. Astfel ca Apple nu e nevoita sa o faca. Daca ar face-o, s-ar afla.

 • Adrian

  Pe langa banii primiti, sigur li s-a promis cadou cate un Iphone 6 ! Doua saptamani frate, fie ploaie, fie vant…. ti se-nmoaie toate cele !!!