iPhone 6 – de ce ar fi util un buton Power programabil ?

iPhone 6 asamblat - iDevice.ro 1

  De aproape jumatate de an de zile stim ca iPhone 6 va fi disponibil in doua modele, iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, ambele urmand a avea un buton Power repozitionat. In imaginea de mai sus puteti vedea ca Apple a repozitionat butonul Power in partea dreapta a iPhone 6, deasupra sertarului SIM, iar astazi am auzit pentru prima oara ca el ar putea fi programabil pentru a indeplini mai multe functii in afara blocarii si inchiderii sau a resetarii terminalului.

  Desigur ca nimeni nu stie sigur ce functii suplimentare ar putea oferi Apple pentru butonul sau Power, insa putem specula ca ar putea fi vorba despre optiuni noi pentru deschiderea de aplicatii, pentru accesarea rapida a aplicatiei camera din LockScreen, sau cine mai stie ce. Chiar daca am auzit ca butonul va fi programabil, asta nu inseamna ca noi vom avea optiuni pentru programarea sa din aplicatia Settings, Apple putand oferi doar un set de functii predefinite disponibile prin intermediul sau.

  Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca Apple ar oferi intr-adevar utilitate suplimentara acestui buton daca ar implementa noi functii pentru duble sau triple apasari, sau daca el ar permite o interactiune mai usoara cu iWatch. Voi v-ati dori ca butonul Power sa fie programabil si sa il puteti programa voi? Credeti ca v-ar imbunatati experienta de utilizare ?

7 COMENTARII

  1. La cate restrictii impun(ne impun) , ce rost ar avea un buton programabil(mai ales cu setari predefinite)?!
    Ne place “puscaria” , de nu exista cydia, eram cu vreun samsung/htc/lg in mana! Urat..

  2. Samsung… Pacat. Nu inteleg unde vrea sa ajunga apple. Pana acum fugeau toti dupa ei si mai nou vad ca e invers. Pacat. Steve Jobs se pare ca lipseste in totalitate.

  3. mie mi-au lpacut modelele 4, 4s, 5, 5s …design-ul unic, canturile drepte, taieturi precise…dadea un aer elegant asa cum ii cade bine unui telefon din clasa business. Noul iphone 6 …schimba eleganta pe un design “hidos” din punctul meu de vedere …seamana cu blackbery sau cu unele modele ieftine de htc, sau cum se mai zice in Moldova….seamana cu o “pirjoala” …pacat!