Prima Pagina Apple iPhone 6 – iata cum ar putea functiona sistemul de utilizare cu...

iPhone 6 – iata cum ar putea functiona sistemul de utilizare cu o singura mana (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mrxrZ8Y0-XE&w=580&h=370]

  Aseara v-am spus ca desi am ras de Samsung Galaxy Note 3 si functia de utilizare cu o singura mana, in iPhone 6 compania Apple intentioneaza sa implementeze un sistem asemanator, cel mai probabil doar in iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch. V-am explicat aseara cum ar putea functiona nou sistem, dar nimic nu poate fi mai bun decat o demonstratie video a sa, asa ca in clipul video de mai sus puteti vedea cum a gandit Samsung propriul sistem pentru utilizatori.

  Practic intreaga interfata poate fi micsorata pentru a permite utilizarea elementelor de pe ecran cu o singura mana, acestea putand fi chiar repozitionate la nevoie in functie de mana folosita pentru utilizare. Avand in vedere ca Apple a promovat ani de-a randul faptul ca iPhone-urile sunt foarte bune pentru ca permit utilizarea cu o singura mana, a lansa un iPhone fara un asemenea sistem pare a fi o decizie ilogica, asa ca sansele ca el sa fie real sunt cat se poate de mari.

  Desigur ca deocamdata nimeni nu stie 100% sigur cum va arata in iPhone 6 sistemul gandit de catre compania Apple, insa e putin probabil ca el sa fie total diferit de ceea ce vedem in clipul video de mai sus, principiul de functionare fiind cel mai probabil acelasi.

 • Aurelian

  Foarte tare! Ca sa vedem “noile” functii ale iPhone ne uitam la prezentari cu Samsung Galaxy.

 • catamorariu

  Ghici cine a lansat ideea pentru prima data? Life’s Good?

 • Valentin

  Super, sa ne luam telefoane de 5+ inch doar ca sa folosim tot 3.5 inch si restul sa vedem un fundal gol, daca un telefon este prea mare pentru tine sau incomod, pur si simplu nu il cumpara, sunt o multime de telefoane cu ecrane mai mici pe piata.

 • Adioff

  Valentin , nu sant o multime de telefoane iPhone ! Sa nu cumparam 6-le ca va aparea 7-le peste 2 ani ? Crezi ca va fi mai mic ?

 • Unu

  Valentin, cred ca functia asta va fi pentru meniul de apeluri telefonice, nu pentru restul. Daca formezi un numar de telefon, o poti face cu o singura mana.
  Eu salut ideea de a lansa un iphone mare. fiecare trebuie sa isi aleaga dimensiunea potrivita, si sa nu mai radem de androizi, pentru ca nu stii ce iti rezerva viata.