iPhone 6 – iata cum ar putea functiona sistemul de utilizare cu o singura mana (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mrxrZ8Y0-XE&w=580&h=370]

  Aseara v-am spus ca desi am ras de Samsung Galaxy Note 3 si functia de utilizare cu o singura mana, in iPhone 6 compania Apple intentioneaza sa implementeze un sistem asemanator, cel mai probabil doar in iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch. V-am explicat aseara cum ar putea functiona nou sistem, dar nimic nu poate fi mai bun decat o demonstratie video a sa, asa ca in clipul video de mai sus puteti vedea cum a gandit Samsung propriul sistem pentru utilizatori.

  Practic intreaga interfata poate fi micsorata pentru a permite utilizarea elementelor de pe ecran cu o singura mana, acestea putand fi chiar repozitionate la nevoie in functie de mana folosita pentru utilizare. Avand in vedere ca Apple a promovat ani de-a randul faptul ca iPhone-urile sunt foarte bune pentru ca permit utilizarea cu o singura mana, a lansa un iPhone fara un asemenea sistem pare a fi o decizie ilogica, asa ca sansele ca el sa fie real sunt cat se poate de mari.

  Desigur ca deocamdata nimeni nu stie 100% sigur cum va arata in iPhone 6 sistemul gandit de catre compania Apple, insa e putin probabil ca el sa fie total diferit de ceea ce vedem in clipul video de mai sus, principiul de functionare fiind cel mai probabil acelasi.