iPhone 6 va contine un sistem ce permite utilizarea cu o singura mana

  In aceasta seara Apple a anuntat ca va transmite IN DIRECT prezentarea iPhone 6, iar in urma acestui anunt, iata ca incep sa apara si detalii interesante vis-a-vis de viitorul terminal. Am ras de terminalele Samsung Galaxy Note ca au un sistem ce permite utilizarea cu o singura mana, pe care il vedeti in imaginea de mai sus, insa Apple va implementa in terminalul sau iPhone 6 un sistem care ar putea functiona exact la fel.

To deal with concerns that a bigger phone will make typing with one hand difficult (the current iPhone has a 4-inch screen), some changes to the design of the iPhones’ software interface will allow people to type or use apps with just one hand — there will be a one-handed mode that can be switched on and off, two employees said.

  Conform unor angajati ai companiei amercane, Apple a implementat un iOS 8 un sistem ce permite micsorarea interfetei de utilizator astfel incat oricine sa o poata utiliza cu o singura mana daca doreste acest lucru. Avand in vedere ca Apple pregateste un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, implementarea unui asemenea sistem este cat se poate de logica, avand in vedere ca Apple a sustinut ani de-a randul ca unul dintre principalele atuuri ale iPhone este posibilitatea de a fi utilizat cu o singura mana. Acestea fiind spuse, am ras si am glumit de Galaxy Note, insa iata ca roata se intoarce.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

18 COMENTARII

  1. :)) unde sunt toți cei care ziceau de palete de ping pong? Unde sunt cei care radeau? Unde sunt cei care vorbeau de copiat?:))

    Respect Zaone pt faptul ca sti si recunosti lipsurile ale Ios ului si ale Iphone urilor fata de mulți altii care ei “nu au nevoie de nicio modificare la ios sau Iphone…”

  2. Este cea mai mare tampenie pe care am auzit-o pana acum de cand a iesit primul iPhone. Pai de ce as da 900€ pe un iPhone cu ecran de 4.7″ si l-as folosi la o rezolutie de 3.5″?! Pai mai bine ma intorc la iPhone 4s, si o sa cheltui doar 200€. Deja incepe sa ma scoata din sarite Apple cu toate prostiile astea. Incep sa strang mai multe motive de a nu cumpara iPhone 6 decat de al cumpara. Eu totusi sper ca tot ce s-a prezentat pe aici sunt doar zvonuri.

  3. @Aurelian: E optionala treaba si vor fi multi care-si vor dori o functie de genul ca sa nu aiba Apple probleme cu ei si vanzarile.
    @EuGeorge: Orice fan inrait iPhone trebuie sa se pregateasca in perioada urmatoare cu nervi de otel pentru ca vor implementa unele functii ale smartphone-urilor cu ecrane mare si va fi bataie de joc din plin.

  4. Apple niciodata nu a fost inovativ asa ca nu stiu de ce va agitati pentru un one hand use feature care e deja la altul. Eu nu vad iphone-ul ca fiind ceva unic si orice feature care oricum era in alta parte demult dar ei doar au fost bunu pe partea de marketing ar trage acest flagship device in jos. Sunt din ce in ce mai proaste si le-am avut pe toate incepand de la 3gs, referindu-ma pe partea de semnal, batrie, ca pana la urma am telefon sa vorbesc la el, functia de baza fiind necesara..

  5. Personal, am ramas foarte placut impresionat de Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge. Cel putin Edge chiar a venit cu ceva inovator pe piata. Cred ca o sa trec la unul din aceste 2 modele.

  6. Daca Apple va scoate doar terminale cu ecran de 4,7 inch, fara sa faca ceva alternav cu un ecran de 4 inch … o sa ma transfer pe un terminal ce foloseste Windows cu ecran de 4 inch, nu pot sa trec chiar pe Android. 🙁
    Spun asta deoare nu vreau sa imi rup buzunarele sau sa fiu nevoit sa imi iau poseta ca sa pot purta un terminal ce aduce cu o paleta de ping-pong cu ecran de peste 4,5 inch, chiar nu inteleg rostul … de ce mai exista iPad mini?

  7. Eu sant fan iPhone , o sa-l cumpar , nu ma pot abtine , vine iarna si o sa am buzunar disponibil … Daca e prea incomod il vand . Sper va Apple sa-si dea seama ca sant utilizatori care vrea un iPhone de dimensiuni medii si vor fabrica un iPhone mini … Eu am trecut de 2 ori la telefoane cu Android si m-am lamurit , de firma am unul cu Android si sta in cutie , l-am inlocuit cu BlackBerry Curve …

  8. Politica Apple e : daca vreti mic n-aveti decat sa va micsorati ecranul !!! Hahaha … Vai de capu’ nostru ! Ne forteaza sa cumparam o paleta si daca nu o putem utiliza , ne micsoram afisarea !! Peste toate astea trebuie sa ne cumparam si borsete !

  9. Fie ca ne place sau nu acesta este viitorul trebuie sa-l acceptam asa cum este.
    Nu iti place , nu il cumperi si gata.
    Este greu sa treci la Android , dețin un tab2 si un galaxy 4 ce imi dau numai probleme si se misca de iti vine sa dai cu ele de pământ.
    In concluzie ios are o gramada de minusuri dar momentan rămâne cel mai fluid (părerea mea personală)

  10. @Mihai: nu sunt inovativi ? poate nu MAI sunt inovativi !!!! Cine a revolutionat piata de telefone ?
    inceraca sa te uiti inapoi in 2007 cum aratau telefoanele mobile !!! => gen MDA + stylus, tastatura normala, Nokia Communicator doar display altfel totul analog si asa mai departe.

  11. @virus cred ca nu stii ce inseamna a revolutiona. Faptul ca vinzi nu stiu cate milioane de terminale nu inseamna ca ai revolutionat ceva, ala e marketing. Deaia ne si ducem in jos. Confundam calitatea cu cantitatea (prin aceasta afirmatie generalizez, peste tot e asa acum..). Prin calitate ma refer la “inovatii” nu adaptari! Nu contest stabilitatea softwareu-lui ci exacerbarea pretului raportat la calitatea terminalului. Prea multi cu daca nu iti convine nu da banii. De aceea s-au imbogatit astia. Ca noi oile, ne bucuram la ceva de cacat care era prezent pe altceva demult. Inovatii vrem, nu adaptari.

    “Scris de pe iPhone 5s” – am avut toate iphone-urile si singurul terminal care mi-a excitat privirea intr-un mod extrem de placut este iPhobe 4!! Feeling si look premium, restul, apa de ploaie..

  12. Toti vor sa le faca mai mari, cu rezolutii inutil de mari pt. ochiul omului, mai rapide … pentru ca e usor. Cu acumulatori revolutionari nu vine nimeni. Ati ghicit: pentru ca al drakku de greu si scump. Cand va aparea un smart cu baterie BUNA, atunci va fi adevarata revolutie. Ce se face acum sunt doar cosmetizari si functii aiuritoare pe care le dezactivezi dupa ce te pluctisesti de ele (3 zile).