iPhone 6 va contine un sistem ce permite utilizarea cu o singura mana

18

  In aceasta seara Apple a anuntat ca va transmite IN DIRECT prezentarea iPhone 6, iar in urma acestui anunt, iata ca incep sa apara si detalii interesante vis-a-vis de viitorul terminal. Am ras de terminalele Samsung Galaxy Note ca au un sistem ce permite utilizarea cu o singura mana, pe care il vedeti in imaginea de mai sus, insa Apple va implementa in terminalul sau iPhone 6 un sistem care ar putea functiona exact la fel.

To deal with concerns that a bigger phone will make typing with one hand difficult (the current iPhone has a 4-inch screen), some changes to the design of the iPhones’ software interface will allow people to type or use apps with just one hand — there will be a one-handed mode that can be switched on and off, two employees said.

  Conform unor angajati ai companiei amercane, Apple a implementat un iOS 8 un sistem ce permite micsorarea interfetei de utilizator astfel incat oricine sa o poata utiliza cu o singura mana daca doreste acest lucru. Avand in vedere ca Apple pregateste un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, implementarea unui asemenea sistem este cat se poate de logica, avand in vedere ca Apple a sustinut ani de-a randul ca unul dintre principalele atuuri ale iPhone este posibilitatea de a fi utilizat cu o singura mana. Acestea fiind spuse, am ras si am glumit de Galaxy Note, insa iata ca roata se intoarce.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.