Apple il angajeaza pe unul dintre cei mai buni designeri industriali de pe glob

  Desi Apple il are angajat pe, probabil, cel mai bun designer industrial din lume, in cursul noptii trecute s-a anuntat ca ea l-a angajat si pe unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia, Marc Newson. Desi probabil nu il cunoasteti, Marc Newson este unul dintre cei mai renumiti designeri industriali de pe glob, a colaborat cu Jony Ive pentru a produse speciale in scopuri caritabile, iar acum va crea produse si pentru compania Apple, care a confirmat angajarea.

Marc is without question one of the most influential designers of this generation. He is extraordinarily talented. We are particularly excited to formalize our collaboration as we enjoy working together so much and have found our partnership so effective.

  Jony Ive si-a laudat prietenul intr-un interviu acordat recent unei publicatii americane, spunand ca el este extrem de talentat si ca este extrem de incantat sa inceapa o colaborare cu el in cadrul Apple. La randul sau, Newson a decarat ca este mandru sa faca parte din echipa de designeri a companiei Apple si ca procesul de colaborare dintre ei va fi cu atat mai fructuos multumita prieteniei apropiate care i-a legat de-a lungul ultimilor ani.

My close friendship with Jony has not only given me a unique insight into that process, but the opportunity to work together with him and the people that have been responsible. I am enormously proud to join them.

  Apple a angajat foarte multi oameni in ultimul an, insa Marc Newson este cu siguranta una dintre cele mai importante persoane care face parte din aceasta categorie si va fi extrem de interesant de vazut ce va reusi sa faca el impreuna cu Ive in viitor.

[vimeo 48145119 w=580&h=370]