iPhone 6 – Apple genereaza probleme mari pentru competitorii sai in preajma lansarii

  Pe 9 septembrie iPhone 6 va fi prezentat in cadrul unei conferinte transmise IN DIRECT de catre Apple, iar astazi aflam ca transportul primelor unitati ale iPhone 6 este deja pregatit. Conform celor de la Techcrunch, Apple a rezervat aproape toate loturile de transport din China cu avioanele curierilor, numarul de comenzi fiind atat de mare incat companiile de curieriat au anulat comenzile competitorilor Apple pentru a putea livra iPhone 6 la timp in diverse colturi ale globului.

Apple shipments via major concerns like FedEx and UPS are said to be ‘unprecedented’ for the holiday quarter, pointing to a massive number of iPhones and whatever other devices Apple announces for the fall season. The company is apparently flooding its channels with devices, causing shipments for other ‘top tier’ device makers to be delayed to make way for Apple products.

  Companiile de curierat si-au anuntat clientii ca nu le pot indeplini cererile de transport din cauza unor comenzi plasate de catre un client foarte important, acesta fiind cel mai probabil Apple. Anual compania Apple se foloseste de companiile de transport aerian pentru a livra milioane de terminale iPhone in diverse zone de pe glob pentru lansarea oficiala, iar anual rezerva aproape toate loturile de transport aerian la cele mai importante companii de curierat, generand mari probleme pentur competitori.

  Totusi, rezervarile mari nu sunt inregistrate doar acum, Apple inregistrand comenzi pentru cantitati extrem de mari de produse ce urmeaza sa fie livrate prin UPS Si FedEx in perioada sarbatorilor de iarna.