Iata de ce unii competitori Apple isi doresc ca iWatch sa aiba succes

iWatch concept modern - iDevice.ro 2

  iWatch va fi prezentat pe data de 9 septembrie in cadrul unei conferinte care va fi transmisa IN DIRECT de catre compania Apple, insa produsul va fi efectiv lansa abia la inceputul anului viitor de catre Apple. Desi pare greu de crezut, competitorii Apple isi doresc sa vada un produs de succes din partea celor din Cupertino si asta pentru ca ei nu au reusit sa atraga indeajuns de mult interes din partea competitorilor, dar Apple o poate face cu iWatch.

Executives at Europe’s big consumer electronics trade fair this week in Berlin readily admit to hoping that Apple can crack the missing code for everyone. Where the U.S. innovator leads, its rivals plan to follow by bringing their own improvements or by seeking out profitable niche markets that Apple ignores. “If Apple offers its own product, it will expand the market,” Sung-jin Lee, Director of LG. “This is what we wanted,” Sunny Lee, CEO of Samsung Electronics.

  Discutand la IFA Berlin 2014 cu diversi reprezentanti ai marilor producatori de smartphone-uri si smartwatch-uri, cei de la Reuters sustin ca atat LG, cat si Samsung isi doresc sa vada un iWatch de succes. Ambele companii au lansat destule smartwatch-uri pe piata, niciuna nu a avut vanzari grozave cu propriile produse, asa ca asteapta acum ca Apple sa inoveze aceasta piata pentru a-i putea prelua ideile si a face produse interesante pentru consumatori.

  Stadiul actual in care se afla piata smartwatch-urilor este o noua dovada a faptului ca marii producatori de terminale mobile nu sunt capabili sa inovere fara a fura ideile companiei Apple.

12 COMENTARII

  1. :-))))))))))))))))))) ai vazut ultimul ceas samsung? Are de toate pe el … Ce poate aduce idevice in plus? Un design atrăgător poate si atât. Probabil la fel de limitat ca ios

  2. Un test efectuat cu majoritatea ceasurilor inteligente care au senzori de masurat ( de exemplu pulsul ) cel mai prost a iesit samsung care avea a marja de eroare de 130% !!!!! Ce sens sa ai ” toate” pe el daca nu masoara bine! Punand degetul la puls si uitandute la un ceas de 2 lei !!!! iti masori pulsul mai corect !!!! Dar de ce sa nu ne dam mare cu un ceas samsung , daca altfel nu avem succes la femei sau intre prieteni, poate asa mai cad de fraieri :)))))

  3. Simplu, Apple lanseaza iWatch, devine mare moda sa ai smartwatch, insa datorita pretului mare multi se vor multumii cu samsung, lg, sony, etc. La fel s-a intamplat si cu iphone. Apple le va deschide calea sa vanda produse mai slabe calitativ.

  4. Eu cred ca ceasul celor de la motorola arata destul de bine si nu stiu cu ce ar putea venii apple in plus ……
    Referitor la vanzarea de astfel de ceasuri nu am ce sa spun , doar ca sunt o mare prostie. Nu au nici-o logica , sunt pur si simplu niste device-uri fara sens. Un om cu toate tiglele pe casa nu are cum sa cumpere asa ceva , indiferent de firma care il face.
    Nu spuneti ca va ia pulsul si merita ca ma prapadesc de ras , sa dai bani pe ceva care nici macar nu iti spune ceva 100% corect este prostie…….chiar am intrebat medicul de familie din Belgia ce parere au ei despre ceasurile astea si a spus ca sunt o mare gluma si ei cel putin cativa ani nu vor lua sub nici-o forma in serios aceste ceasuri si datele lor…….spun asta pentru ca in ideea asta sunt facute.

  5. Lasă tu senzorii că fac ceva pe ei 🙂 și nu poți să zici tu că samsung nu vinde, o zici de parcă ar vinde 3 – 4 bucăți și restul stau pe raft. În 3 luni de la lansare s-au vândut 800.000 exemplare Samsung Galaxy Gear. Nu sunt fan Samsung, am iPhone 4s dar măcar fiți realiști.

    La ultimul watch al samsung ai un meniu întreg de setări și aplicații, este dependent de un telefon. Îndată filmele cu sponi când vorbeau și se vedeau prin ceas devin realitate la scară largă. Nu știu acum dacă este vreo aplicație pe gear care să facă videocall (skype sau viber).

    Senzorii mi se par total inutili, iar apple cu ce poate veni mai nou de atât la un ceas inexistent despre care se vorbeste de vreo 3 ani?

    http://images.gizmag.com/inline/gear-s-hands-on-47.jpg

  6. @Sebastian: Corect suna asa: Samsung a produs 800.000 de exemplare ale Galaxy Gear si le-a livrat in magazine. Cate mii s-au vandut de acolo nimeni nu stie pentru ca Samsung nu spune cat vinde, ci doar cat trimite in canalul de distributie si pacaleste oameni ca tine, si ca altii, cu cifre umflate cu pompa. In realitate au vandut cam 10%, maxim. Altfel era plin de Gear-uri pe la oameni, but…

  7. Hai sa vedem cate iWatch va vinde Apple, si dupa aia sa spunem ca Samsung, Motorola, LG si altii nu au capacitatea de a face produse de calitate, care sa atraga clienti. In opinia mea, insuccesul prezent al ceasurilor smart este cauzat de faptul ca sunt cvasi inutile, iar decizia de a nu le cumpara tine mai mult de slaba utilitate a produsului decat de producator.
    Si eu sunt de parere ca Samsung vinde foarte bine si este multumita; nu poti spune mereu ca doar Apple e crema cremelor si restul e iahnie de fasole 🙂 Nu mai tine asta in 2014…

  8. Desi nu ma dau in vant (ca sa folosesc un eufemism!) dupa smartwatch-uri sunt de acord cu autorul articolului: cu ce a rupt gura targului Samsung sau LG in afara invadarii pietei de tot felul de device-uri (aici ma refer la Samsung)? Suntem intr-o era (daca-mi permiteti exprimarea) in care design-ul este (aproape) totul, de la masini sau haine pana la, bineinteles telefoane si, de ce nu!, smartwatch-uri, iar Apple la asta se pricepe cel mai bine (cel putin pana acum) in afara crearii de imagine pentru un produs.

  9. Cred ca singura situatie in care s-au dat smartwatchurile samsung a fost cazul in care le dateau gratis la cumpararea unui Samsung Note 3 :D. Btw zaone, exista vreo posibilitate ca noile produse apple sa vina cu suport Beats?

  10. of doamne, chiar are apple cele mai luminate mintzi de pe glob?!?!? hai ca asta e buna!! si restul companiilor asteapza la apple… mai aveati sa spuneti ca fara apple nu se poate.. iar nokia, samsung, motorola, htc se roaga sa mai inventeze ceva ca oricum apple a inventat : focul , roata, metalul, samd…..