iPhone 6 – prezentare TRANSMISA IN DIRECT de catre Apple !

  iPhone 6, iPhone 6 Air si iWatch vor fi prezentate pe data de 9 septembrie de catre compania Apple in Cupertino, California, iar in aceasta seara ea a anuntat ca va transmite in direct intreaga conferinta pentru fanii din toata lumea. Informatia a fost publicata cu doar cateva minute in urma de catre cei din Cupertino, ei creand o pagina speciala cu in timer ce anunta timpul ramas pana la eveniment.

Live video from our special event will be right here. And so will a whole lot more. Join us at Apple.com on September 9 at 10 a.m. PDT to follow every moment. Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

  Avand in vedere ca prezentarea iPhone 6 va fi transmisa de catre Apple, atunci noi o vom putea vizualiza pe iPhone, iPad si iPod Touch si pe Mac direct pe website-ul companiei, in timp ce pe Apple TV va fi lansat un canal special, probabil in ziua conferintei. Din pacate utilizatorii platformei Windows nu vor putea viziona stream-ul pe website-ul companiei, asa ca ar fi bine sa aveti o tableta iPad prin preajma, daca nu detineti un Mac.

  V-am spus astazi ca iPhone 6 si iPhone 6 Air ar putea fi disponibile in noi versiuni cu noi functii, v-am prezentat noutatile pe care iPad Air 2 le-ar putea include, v-am prezentat specificatiile iWatch si noutatile sale, dar v-am prezentat in acelasi timp si cladirea misterioasa pe care Apple o construieste in Flint Center, locatia aleasa pentru prezentare.

  Pe 9 septembrie va astept incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.