iOS 8 GM – cu ce iPhone, iPad si iPod Touch va fi compatibil ?

iOS 8 compatibilitate

  In cursul serii de maine compania Apple va lansa iOS 8 GM pentru iPhone, iPad si iPod Touch, aceasta fiind practic versiunea finala a sistemului de operare ce va fi disponibila initial doar pentru dezvoltatorii de aplicatii. Spre deosebire de versiunile beta ale iOS 8, noul iOS 8 GM va putea fi instalat pe orice terminal fara a necesita inregistrarea unui UDID in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, deci oricine il poate utiliza fara probleme.

iOS 8 GM compatibilitate

  iOS 8 GM este compatibil numai cu :

  • iPhone 4S;
  • iPhone 5;
  • iPhone 5C;
  • iPhone 5S;
  • iPod Touch 5G;
  • iPad 2;
  • iPad 3;
  • iPad 4;
  • iPad Mini;
  • iPad Air;
  • iPad Mini cu Ecran Retina.

  Dupa cum puteti vedea, toate iDevice-urile lansate de la iPad 2 incoace vor putea rula iOS 8 GM fara probleme, compatibilitatea cu versiunea finala a iOS 8 urmand a include exact acealeasi dispozitive. iOS 8 GM DOWNLOAD va fi disponibil in cursul serii de maine, abia dupa ce Apple va termina conferinta organizata in Cupertino.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

test

29 COMENTARII

  1. IOS 8 pe iPhone 5 are lag destul de deranjant . Cel putin versiunile beta au lag .

    Si aici nu ma refer in meniu, in aplicatii, gen : facebook, un joc, etc …

  2. Nu prea merge iOS-ul nou pe deviceurile vechi, nu? Poate intr-o zi o sa va dati seama la ce trebuiesc n-spe coruri la procesor. Abureala cu optimizarea e valabila doar un an, doi, dragii mei. Dar nu, voi vedeti scor bun in bench-urile de browser si in cele on-screen si gata, e cel mai tare procesor.
    Cine rade la final de n-spe coruri si n-spe giga de RAM, rade mai bine.

  3. Toate firmele mari fac in asa fel incat pe dispozitivele mai vechi softul sa se miste mai greu si sa aibe un timp de reactie mai mare. Totul e o strategie de marketing astfel incat oamenii sa tot cumpere ultimul model.Chiar daca procesorul ar putea face fata,nu o sa-l lase din soft sa mearga bine.

    La Apple am observat asta cand am facut update la ios 7 pe un Iphone 4 si nu stiu ce m-a facut sa nu sparg acel telefon,varianta finala de ios 7 pe Iphone 4 era un fel de Beta 3,iar pe Ipad 2,am vazut ca a zis cineva ca se misca acceptabil,mie mi se pare ca se misca destul de prost desii am doar 3 sau 4 aplicatii instalate pe tableta si nimic mai mult

    La Android nu stiu,am doar cateva luni de cand am trecut pe Android(Note 3),dar probabil asa e si acolo.

  4. @Bogdan: Avand in vedere ca versiunea GM este cea publica, nu vei vedea vreun OTA Update pana la iOS 8.0.1, desi nici in cazul asta nu e sigura treaba.

  5. zaone, androidele de acum trei ani erau niste pocnitori. Acum 2 ani jumate au inceput sa se ridice odata cu Galaxy S3 si Android 4.0.
    Supararea e ca dup-aia androidele s-au dezvoltat in timp ce iPhone a cam batut pasul pe loc.
    Poate o sa avem anul asta o surpriza dar sincer sa fiu, sunt sceptic.

  6. In cazul in care o sa instalez ios 8 maine pe un ip4s si nu o sa imi placa cum se misca, o sa pot face downgrade la ios 7.1.2?

    Multumesc

  7. @maricel Si ce ai rezolvat? Samsung si alti producatori au si uitat de telefoane lor de acum 3 ani de zile. Sa te crezi norocos daca primesti 1-2 update-uri si nici alea la timpul lor daca nu rulezi Android stock.

  8. Interesanta conversatie…

    Am un 4 cu ios 7 care pot spune ca se misca decent, acceptabil (am auzit zvonuri ca se misca greu dar sa nu uitam, ip4 e single core si de la ip4s e dualcore)
    Sa nu uitam de orele de functionare a unui ip…
    Am avut Android si sincer nu m-as intoarce la el nici batut…daca el e sistem stabil atunci ce mai e IOS?? Facem comparatie de windows cu linux …

    SERIOS FRATILOR…mai citeam ca vreti ios 7 sau 8 pe 3g sau 3gs… Abureli..hai sa punem win8 pe un sistem de 10 ani :))))

    Un coleg spunea mai sus … Telefoane cu n core si n ram… Serios???? Pentru ce ai nevoie la un telefon 8 coruri si 4 g de ram sau cat o avea? Sa tina sistemul de operare…windows /android tot aceeasi mancare de peste…se defragmenteaza si trebuie luat de la 0

    NU MAI FACETI COMPARATII INUTILE