Un nou „ambasador” Samsung foloseste un iPhone in viata de zi cu zi

Adam Levine Samsung - iDevice.ro

  Adam Levine, solistul celebrei trupe Maroon 5, a fost prezent la IFA Berlin saptamana trecuta pentru a promova Samsung si a discuta despre colaborarea dintre companie si trupa pentru includerea unor melodii in produsele sale. Ca parte a campaniei de promovare, Levine a sustinut ca dupa conferinta de promovare a Samsung ar trebui organizata o ceremonie pentru arderea terminalelor iPhone, exceptie facand iPhone-ul personal.

  Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, Levine foloseste un iPhone pentru a interactiona cu fanii sai pe retelele de socializare si nu are vreo jena in a face acest lucru, asta avand in vedere ca in urma cu doar o saptamana era gata sa arda cateva terminale Apple. In cadrul aceluiasi eveniment Samsung a folosit un prezentator care desi promova Samsung Galaxy Note 4, utilizeaza un iPhone in viata de zi cu zi, cei de la Samsung nereusind sa convinga doar fani ai brand-ului sa-i promoveze produsele.

Articolul precedentiPhone 6 lansare pe 9 septembrie ?
Articolul următorWhatsApp Messenger update aduce o multitudine de noutati
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.