Prima Pagina Apple iPhone 6 lansare pe 9 septembrie ?

iPhone 6 lansare pe 9 septembrie ?

iPhone 6 lansare - iDevice.ro  Daca ati citit zilele acestea informatii despre iPhone 6, sau ati auzit diverse stiri la televizor, ori la radio, atunci probabil ati auzit in diverse randuri faptul ca lansarea iPhone 6 va avea loc maine, pe 9 septembrie. Realitatea este ca maine Apple doar va prezenta iPhone 6 in cadrul conferintei sale, impreuna cu iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sau iWatch, insa lansarea oficiala va avea loc pe data de 19 septembrie, pentru cel putin unul dintre modele.

  Foarte multi dintre cei care publica informatii de acest gen nu fac diferenta dintre o lansare si o prezentare si pot induce usor lumea in eroare intentionat sau inconstient. Acestea fiind spuse, lansarea iPhone 6 va avea loc, cel mai probabil, pe 19 septembrie, dar maine vom avea doar o prezentare.

  Nu uitati ca maine va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

 • Lich991

  Majoritatea prietenilor îmi spun prostiile pe care le aud si tot le zic ca maine e doar prezentarea dar nu ma cred :))

 • mariobg

  spunele sa se duca sa stea la coada 😉

 • Iulia

  Oricum nu conteaza ca aifonu e oribil ca are dungile groase si e varza ca nu are 3 gb rami si camera de 20. Pricepeti voi ghilimelele.
  Foarte bine ca au optat pentru un look simplu si clean. Poate se mai curata lumea de aifonisti care nu stiu nici macar sa foloseasca itunes. Si forumurile 🙂