Prima Pagina Apple Apple Watch – Retina Display pentru imagini de inalta rezolutie

Apple Watch – Retina Display pentru imagini de inalta rezolutie

  Avem Retina Display in iPhone-uri, asa ca incepand cu anul 2015 vom avea Retina Display inclusiv in noul Apple Watch, compania Apple promitand ca el va afisa imagini grozave pe ecranul curbat al ceasului. Cu o densitate mare de pixeli, nementionata deocamdata, Apple sustine ca Apple Watch va putea afisa cele mai clare imagini si texte dintre competitorii sai, chiar si atunci cand ne afla in miscare sau cand efectuam exercitii fizice.

A Retina display is the primary surface for every interaction with Apple Watch. And it’s clear why. The incredibly high pixel density makes numbers and text easy to read at a glance, even while you’re moving. Images and graphics render with remarkable sharpness and contrast, including finely detailed ones like the rotation of a hair-thin second hand on a watch face.

  Retina Display-ul din Apple Watch nu doar ca afiseaza imagini grozave pe micul sau ecran, el este gandit si pentru a consuma cat mai putina energie, pentru a oferi o autonomie a bateriei cat se poate de buna. Ecranul Apple Watch este laminat pe panoul frontal de protectie, acesta fiind facut din sticla de safir pentru a se asigura rezistenta chiar si in cele mai dure conditii de utilizare.

And the display is extremely energy efficient, critical for a device you wear throughout the day. On most Apple Watch models, the display is laminated to a machined and polished single crystal of sapphire. Next to diamond, it’s the hardest transparent material. On watches in the Sport collection, protection is provided by strengthened Ion-X glass.

 • Daniel

  Sunt multe informatii lipsa despre ceas . Rezolutia , bateria , memoria, daca functioneaza legat de iphone si de casca bluetooth in acelasi timp si modelul sport care are alta compozitie hardware. Oare display-ul e mai rezistent pe safir sau ionizarea pt modelul sport? Bănuiesc ca vor rămâne lucruri neștiute pana la lansarea comerciala. Mie îmi pare un produs interesant si îmi exprimam părerea ontr-un comentariu trecut ca sunt interesat de ceas pe partea de activitate sportiva. In mare despre asta e vorba deci sunt incantat

 • razvan

  Ecranul NU este curbat. Doar safirul. Ecranul este prea mic si nu ajunge pana in margini. Cat despre consum, e normal. E AMOLED. Negru e negru = pixeli stinsi.

 • Sebastian

  Nu poți faci nimic fără telefon pe watch.

 • Srb

  Cam asta e ciudat…daca mergi sa alergi cu un watch sport cumva trebuie sa iei si iphone dupa tine. Cam asta e singura chestie ciudata..in rest jos palaria

 • Lich991

  @zaone asta inseamna ca pot sa-l facă si waterproof pana la lansare? Ar fi super!

 • 1amic

  @Srb -In niciun caz:))Va functiona la fel ca si celelalte dispozitive care se comercializeaza de mai mult timp,adica il vei putea folosi pt masurarea sesiunilor de exercitii,dupa care il poti sincroniza cu iphone-ul sau alt idevice pe care ai aplicatia respectiva pt a inregistra acele activitati si vei avea un istoric p c