Apple implementeaza un nou sistem de rezervari pentru a evita crearea de cozi in fata Apple Store-urilor

  Anual cozi enorme sunt prezente in fata Apple Store-urilor in momentele lansarii unor iPhone-uri noi, iar pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus exista deja persoane care asteapta la coada in fata Apple Store-urilor din New York si Tokio. In ideea de a evita generarea de cozi lungi in fata Apple Store-urilor sale, compania Apple se pregateste sa implementeze un nou sistem digital de rezervari care va actualiza in timp real stocurile disponibile, dar va evita asteptarea pentru o noapte intreaga in fata unui Apple Store.

  Apple si-a informat deja angajatii in legatura cu acest sistem, el fiind numit Reservation Pass, clientii urmand a primi o confirmare a rezervarii prin SMS sau Email. Rezervarea le permite sa viziteze Apple Store-ul la orice ora pentru a ridica produsul pentru care s-a facut rezervarea, asa ca nu va fi necesara asteptarea la o coada fara a avea siguranta ca el va putea fi achizitionat din magazinul respectiv.

 Problema este ca deocamdata nu se stie in ce tari, in afara SUA, va fi el disponibil si cum va functiona exact, dar probabil vom afla asta in zilele urmatoare.