Prima Pagina Apple In fata unui Apple Store din Tokio exista primul client dornic sa...

In fata unui Apple Store din Tokio exista primul client dornic sa achizitioneze iPhone 5S

  Daca saptamana trecuta in New York s-a format prima coada pentru achizitionarea iPhone 5S, iata ca in Tokio se intampla exact acelasi lucru. Barbatul asteapta data de 20 septembrie pentru a achizitiona un iPhone 5S de la compania Apple, deci il asteapta inca 9 zile destul de lungi si cu siguranta altii il vor urma. Chiar daca deocamdata barbatul este singur in fata magazinului Apple din Tokio, in zilele urmatoare se vor aduna cel mai probabil si alti clienti dornici sa achizitioneze un iPhone 5S sau iPhone 5C.

  In fapt, acelasi lucru se va intampla si in alte orase din SUA sau din Europa, noile terminale atragand interesul multor persoane.

 • Danny

  E nu.. Eu am pe 4s de azi noapte instalat si pt ipad am luat acum si e plin de ipsw-uri. Nu pot posta linkuri pt ca nu am voie din cate stiu.

 • NicKel

  cat de plictisit sa fie seppuku asta?!? 😀

 • Bogdan

  tre sa fii un pic dus cu cutia de viteze ca sa stai attea zile in fata unui magazin ca sa cumperi un iphone…

 • Florin

  Deja a devenit penibilă chestia asta cu cozile si așteptatul. @Bogdan are dreptate

 • BogdanG

  Oamenii astia sunt efectiv RETARDATI!!! Un maldar de idioti fara viata care sunt dispusi sa stea 2 saptamani in fata unui magazin pentru un telefon mobil. Eu zic ca acesti oameni sunt cei mai afectati si distrusi psihic de aceste “inovatii” aduse de companii care nu fac decat PROFIT NON-STOP de pe urma acestor dobitoci diperati sa arunce cu sute de euro numai ca sa arate ei ce “tari” sunt. Dar o carte va intereseaza, fraierilor? O vacanta? Ar sta cineva la coada sa arunce cu bani pentru un act de caritate? Pe naiba. Foarte rar se intampla. Si eu sunt posesor de iPhone dar nici atat de dobitoc incat sa dau 70 de milioane pe un telefon ca vad ca asa se practica pe bine cunoscutul OK@zii

 • Mihai B.

  În 2-3 zile vor fi acolo toți fanaticii. Și nu sunt puțini…