Apple Watch poate functiona ca si statie de emisie-receptie pe distante foarte scurte

 

In Apple Watch compania Apple a implementat o functie destul de interesanta, denumita de catre ea Walkie-Talkie, aceasta permitandu-ne sa utilizam ceasul ca si statie de emisie-receptie pe distante foarte scurte. Folosind, cel mai probabil, tehnologia Bluetooth, Apple Watch ne va permite sa comunicam cu orice prieteni care se afla in raza Bluetooth a ceasului nostru, astfel ca puteti vorbi cu cineva dintr-o alta camera sau un apartament alaturat.

Walkie-Talkie. For a fun alternative to a phone call, use the built-in speaker and microphone to trade spur-of-the-moment sound bites with friends.

Ideea in sine este interesanta si poate fi utila ca o alternativa pentru apelurile telefonice facute cu persoane care se afla in imediata noastra vecinatate, insa ramane de vazut cati o vor considera a fi intr-adevar utila. In App Store exista cateva aplicatii care ofera o functionalitate similara, in Cydia exista deasemenea alterantive, ele efiind disponibile pentru iPhone si avand un mod de functionare similar.