Prima Pagina Apple Apple Watch poate functiona ca si statie de emisie-receptie pe distante foarte...

Apple Watch poate functiona ca si statie de emisie-receptie pe distante foarte scurte

 

In Apple Watch compania Apple a implementat o functie destul de interesanta, denumita de catre ea Walkie-Talkie, aceasta permitandu-ne sa utilizam ceasul ca si statie de emisie-receptie pe distante foarte scurte. Folosind, cel mai probabil, tehnologia Bluetooth, Apple Watch ne va permite sa comunicam cu orice prieteni care se afla in raza Bluetooth a ceasului nostru, astfel ca puteti vorbi cu cineva dintr-o alta camera sau un apartament alaturat.

Walkie-Talkie. For a fun alternative to a phone call, use the built-in speaker and microphone to trade spur-of-the-moment sound bites with friends.

Ideea in sine este interesanta si poate fi utila ca o alternativa pentru apelurile telefonice facute cu persoane care se afla in imediata noastra vecinatate, insa ramane de vazut cati o vor considera a fi intr-adevar utila. In App Store exista cateva aplicatii care ofera o functionalitate similara, in Cydia exista deasemenea alterantive, ele efiind disponibile pentru iPhone si avand un mod de functionare similar.

  • Adioff

    Poate ca este utila in excursii unde nu avem semnal , dar la cat va tine bateria … Mai sant si abonamentele cu minute nelimitate ( si la Orange sant doua versiuni 10€ si 15€ , pt clientii existenti ) , asa ca este interesant ca se poate folosi asa ceva ( la anul vor avea si Samsung-ul sau chiar inaintea Apple-ului ) .

  • ciprian1

    Nu vad un viitor luminos acestui ceas smart, nu voi renunta la ceasul meu pentru o prostie . Pot folosi aceste functii si pe iphone-ul meu care nu il las deloc din buzunar

  • unu

    Bluetooth-ul merge pe distante de maxim 10 metri fara obstacole intre emitator si receptor, asa ca va fi aiurea sa vorbesti la ceas cu altul care e la cativa metri de tine. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.