iPhone 6 si iPhone 6 Plus – intrarea in “normalitate”

  In imaginea de mai sus aveti reprezentata linia de iPhone-uri disponibile acum in oferta companiei AppleiPhone 6, iPhone 6 Plus si iPhone 5S, terminalul iPhone 5C urmand a ramane deasemenea pe piata. Dupa cum puteti observa, Apple face un MARE pas inainte cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul acesta, insa nu vorbim despre vreo revolutie, ci despre o intrare in “normalitate”, normalitatea lumii smartphone-urilor cu ecrane mari.

  Apple a ignorat cativa ani trend-ul producatorilor de terminale Android, insa in final a inteles ceea ce toata lumea a inteles cu un an de zile in urma, ca nu are vreo sansa reala de a se mentine in top fara terminale de acest gen. In aceasta idee iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate si acopera exact segmentele de piata in care Apple avea foarte mare nevoide de iPhone-uri noi, compania americana concurand acum eficient cu producatori de terminale Android.

  Problema cea mai mare pentru Apple este ca majoritatea clientilor sai probabil nu isi doreau o asemenea schimbare radicala, insa in final ei nu vor avea de ales, ori fac pasul inainte impreuna cu Apple, ori raman in trecut. Cresterea spectaculoasa pe care au inregistrat-o in ultimii doi ani vanzarile de terminale cu ecrane mari ne demosntreaza ca viitorul nu mai este al ecranului de 4 inch si vrem, nu vrem, facem parte din el, asa ca ori ne adaptam, ori ramanem in trecut.

  Nu ma intelegeti gresit, vad iPhone 6 si iPhone 6 Plus ca doua palete de ping pong de dimensiuni diferite si nu ma incanta perspectiva de a utiliza un ecran mare, doar cu ambele maini, dar realitatea este ca alternative nu prea exista decat la Blackberry.

  Voi ce parere aveti? Sta viitorul Apple in terminale precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus ?