iPhone 6 si iPhone 6 Plus – vanzarile record confirmate si de un important operator de telefonie mobila

  Ieri compania Apple a anuntat ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inregistrat un record de precomenzi pentru prima noapte de disponibilitate, multa lume ramanand surprinza de interesul vis-a-vis de acest terminal. Vanzarile record au fost confirmate in cursul noptii trecute si de catre unul dintre cei mai importanti parteneri americani ai companiei Apple, cei de la AT&T avand vanzari record pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

It was a terrific day for our customers and us.  This is our biggest iPhone, pre-order launch day ever,” said Glenn Lurie, president and CEO of AT&T Mobility. “When you combine our best-pricing, the nation’s most reliable 4G LTE network, and a service experience that leads the industry, iPhone customers who choose AT&T win.

  Desi nici AT&T nu ofera detalii despre numarul de persoane care au precomandat iPhone 6 si iPhone 6 Plus in prima zi de disponibilitate, ceea ce se stie clar este ca a existat o cerere atat de mare incat serverele Apple si ale operatorilor n-au fost fata numarului mare de clienti interesati sa faca o rezervare. In aceasta idee, ne putem astepta la un numar foarte mare de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute de catre Apple in primul weekend de vanzari.