Prima Pagina Apple Apple Watch – iata ce pret extravagant ar putea avea modelul din...

Apple Watch – iata ce pret extravagant ar putea avea modelul din aur

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a prezentat Apple Watch Edition, o versiune premium a Apple Watch care fabricat din aur galben sau rose de 18 karate. Desi compania Apple a afirmat ca Apple Watch va avea un pret de pornire de 350$ in SUA, acesta se va aplica la modelele de baza, deoarece un Apple Watch Edition ar putea costa nu mai putin de 1200$, conform primelor estimari facute de catre expertii in astfel de produse.

Chad Rickicki, a watch expert in Pittsburgh, Pennsylvania said that a case the size and shape of the Apple Watch in 18 carat gold would cost about $600 to make. The rest — the electronics and markup could double that price.The lower end sport versions will start at $349 and presumably the standard versions, simply called Apple Watch, will receive a premium over that.

  Conform unui expert american, Apple ar putea plati pana la 600$ pentru a fabrica doar carcasa unui Apple Watch Edition placat cu aur de 18K, pretul componentelor, a asamblarii si livrarii fiind separate. Pretul foarte mare este dat de aurul scump utilizat pentru carcasa, dar si de procedura complexa imbinare a aurului cu aliajele folosite de catre compania Apple, as ca Apple Watch Edition va ri o raritate pe care doar cei cu foarte multi bani o vor avea.

  Chiar daca vorbim despre simple estimari acum, era cat se poate de clar ca aceasta versiune a Apple Watch nu va fi ieftina si accesibila chiar oricui.

 • Catalin

  Nu cred ca va fi o raritate …. estimez undeva pe la 15 – 20% din numarul total de vanzari 🙂
  Cu siguranta ai sa vezi si la noi ….

 • Srb

  Foarte ok, tinand cont ca altii se asteptau la 2000$

 • Chatagra

  @zaone carcasa apple watch edition nu “este placata cu aur” este din aur de 18k conform apple vezi si la ei pe site..asa ca ma astept ca aceasta versiune sa fie destul de scumpa..

 • Vlad P

  Cam penala “moderarea’ asta a ta zaone….da’ ma rog, e blogul tau , pana la urma faci fix ce vrei.

 • @Vlad P: Penal e sa te plangi ca nu-ti public un comentariu cand tu ma jignesti, dar esti roman, faci fix ce vrei.

 • Mircea

  @Vlad P
  apply cold water to burned area