Apple Watch – iata ce pret extravagant ar putea avea modelul din aur

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a prezentat Apple Watch Edition, o versiune premium a Apple Watch care fabricat din aur galben sau rose de 18 karate. Desi compania Apple a afirmat ca Apple Watch va avea un pret de pornire de 350$ in SUA, acesta se va aplica la modelele de baza, deoarece un Apple Watch Edition ar putea costa nu mai putin de 1200$, conform primelor estimari facute de catre expertii in astfel de produse.

Chad Rickicki, a watch expert in Pittsburgh, Pennsylvania said that a case the size and shape of the Apple Watch in 18 carat gold would cost about $600 to make. The rest — the electronics and markup could double that price.The lower end sport versions will start at $349 and presumably the standard versions, simply called Apple Watch, will receive a premium over that.

  Conform unui expert american, Apple ar putea plati pana la 600$ pentru a fabrica doar carcasa unui Apple Watch Edition placat cu aur de 18K, pretul componentelor, a asamblarii si livrarii fiind separate. Pretul foarte mare este dat de aurul scump utilizat pentru carcasa, dar si de procedura complexa imbinare a aurului cu aliajele folosite de catre compania Apple, as ca Apple Watch Edition va ri o raritate pe care doar cei cu foarte multi bani o vor avea.

  Chiar daca vorbim despre simple estimari acum, era cat se poate de clar ca aceasta versiune a Apple Watch nu va fi ieftina si accesibila chiar oricui.