Prima Pagina Cosmote TELEKOM Romania va comercializa telefoane mobile decodate

TELEKOM Romania va comercializa telefoane mobile decodate

  TELEKOM Romania, operatorul de telefonie mobila rezultat al fuziunii dintre COSMOTE si Romtelecom, va continua sa vanda telefoane mobile decodate prin reteaua sa de distributie. Pana saptamana trecuta COSMOTE era singurul operator de telefonie mobila din Romania care comercializa telefoane mobile decodate, insa TELEKOM Romania nu va schimba aceasta regula, asa ca orice dispozitiv veti achizitiona, el va putea fi utilizat in orice retea.

  Informatia a fost confirmata de catre cei de la TELEKOM Romania pentru mine si in weekend v-am prezentat deja noiel ABONAMENTE TELEKOM Romania, asa ca in cazul achizitionarii unuia dintre ele, veti beneficia de un telefon mobil decodat. Desi COSMOTE a mentinut aceasta politica timp de cativa ani buni de zile, Orange sau Vodafone n-au cedat tentatiei de a isi decoda telefoanele vandute catre clienti, dar poate ca aceasta schimbare ii va motiva sa-si regandeasca strategia.

 • zainoooo

  Vor vinde telefoane la liber?

 • Toti vand fara abonamente, deci, da. Dar articolul are alt subiect 🙂

 • se7en

  Preturile la tel sunt mari 🙂

 • Dan

  “dar poate ca aceasta schimbare ii va motiva sa-si regandeasca strategia.” care schimbare, ca tot asa e de ani de zile si nu i-a motivat…

 • Aparitia unui brand mai puternic pe piata.

 • villman89

  @zaone exista vreo oferta la Telekom cu minute internationale pe mobil in Europa la cartela?

 • Posibil sa aiba, chiar nu stiu…

 • amfetamin

  De ce nu zici zaone si de Vodafone,ai si scris un articol despre faptul ca Vodafone vinde iphone-uri decodate? https://www.idevice.ro/2014/04/02/vodafone-vanzare-iphone-decodat-cu-abonament-si-smartphone-android/
  Eu mi-am luat un 5S de pasti anul acesta la prelungire de abonamnet de la Vodafone si e neverlocked,pe probate,nu pe auzite(mi-am bagat cartela de net din ipad air luat de la orange pe abonament si merge 4G-ul pe el de numa,intr-adevar de sunat nu pot,ca n-am minute,imi zice din start “call failed”).Na bine,doar Iphone-urile sunt decodate si flagship-urile Android,dar totusi important e ca sunt. De Orange n-am auzit sa faca ceva in privinta asta.

 • @amfetamin: Pentru ca acolo nu a fost nimic oficial. A fost ceva aflat fara sa confirme Vodafone, compania nu a anuntat chestia asta in mod public si poate ca acum le vinde iar codate.

 • Benji

  de fapt, din câte știu, Cosmote (respectiv Telekom acum) e singura companie care vinde telefoanele cu softul Original, necodat. Ceilalți le codează.

 • amfetamin

  @Benji: ce are de-a face softul telefonului cu codatul? Ce,la iphone de la vodafone sau de la orange iti apare sigla vodafone/orange cand il pornesti?