iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2 urmeaza sa fie prezentate pe 21 octombrie

  Avand in vedere ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost deja prezentate de catre compania Apple si urmeaza sa fie lansate vineri, vine randul tabletelor iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2 sa intre in atentia lumii. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, Apple va prezenta cele doua noi tablete ale sale pe data de 21 octombrie in cadrul unei conferinte ce va fi tinuta in California, cel mai probabil in Moscone Center West.

Apple plans to unveil the sixth generation of its iPad and the third edition of iPad mini during the event. OS X Yosemite, a complete visual overhaul for the Mac, is slated to be released immediately after the event.

  Separat de iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2, compania Apple urmeaza sa prezinte din nou OS X Yosemite pentru posesorii de Mac-uri, anuntand in acelasi timp data de lansare pentru toate dintre ele. Anul trecut compania Apple a organizat o conferinta similara pe data de 22 octombrie prezentand 2 tablete si o versiune a OS X disponibila in versiune beta din vara, asa ca anul acesta lucrurile ar putea sta exact la fel.