iOS 8 – iPhone 4S are mari probleme de performanta

  Daca detineti un iPhone 4S si va gandeati sa instalati iOS 8 pe terminalul vostru, ei bine s-ar putea sa fiti nevoiti sa va razganditi, deoarece noua versiune a sistemului de operare nu functioneaza chiar atat de grozav pe el. Conform unor teste facute de catre o publicatie americana, iOS 8 aproape ca injumatateste, in anumite cazuri, performantele terminalelor iPhone 4S fata de iOS 7.1.2, iar in tabelul de mai sus aveti toate rezultatele.

  De la deschiderea aplicatiilor si pana la navigarea pe internet, iPhone 4S cu iOS 8 functioneaza mai greu decat iPhone 4S cu iOS 7.1.2, iar aceasta diferenta este sesizabila in foarte multe cazuri. Din pacate era de asteptat ca terminalele vechi ale Apple sa aiba asemenea probleme deoarece fiecare update major al sistemului de operare afecteaza performantele dispozitivelor vechi, iar iPhone 4S va prelua acum rolul terminalului iPhone 4.

  Anul trecut iPhone 4 a devenit inutilizabil dupa instalarea iOS 7, insa in cazul iPhone 4S lucrurile nu sunt chiar atat de grave, chiar daca performantele sunt reduse.