OS X Mavericks 10.9.5 a fost lansat de catre Apple

  Impreuna cu iOS 8, compania Apple a lansat si OS X Mavericks 10.9.5, probabil cel din urma update pentru OS X Mavericks, avand in vedere ca OS X Yosemite este pregatit pentru lansare in cursul lunii viitoare. Conform changelog-ului oferit de catre compania AppleOS X Mavericks 10.9.5 imbunatateste stabilitatea conexiunilor VPN care sunt deschise prin USB Smart Cards, include Safari 7.0.6 si imbunatateste stabilitatea sistemului in timp accesarii fisierelor stocate intr-un server SMB.

  OS X Mavericks 10.9.5 este disponibil pentru download prin sistemul Software Update conceput de catre compania Apple pentru OS X-ul sau, toti posesorii de Mac-uri primind recomandarea de a il instala.

Articolul precedentiOS 8 – functiile ascunse implementate de Apple (Video)
Articolul următorInternet 4G la metrou prin Orange Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.