Internet 4G la metrou prin Orange Romania

  In cursul acestei zile operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat oferirea de internet 4G in metrou in Bucuresti pentru toti calatorii cu abonamente sau cartele compatibile. Peste 400.000 de smartphone-uri 4G sunt active in reteaua Orange Romania, iar cele care vor circula cu metorul incepand de astazi se vor putea bucura de viteza 4G de pana la 150 Mbps, daca au smartphone-uri sau optiuni compatibile pentru ele.

  Orange Romania a fost primul operator care a activat o retea 3G in metroul din Bucuresti, iar acum este primul operator care ofera internet 4G in metroul Bucurestiului, insa probabil va fi urmata rapid de catre Vodafone si noul TELEKOM Romania. Orange Romania ramane lider pe piata locala telecom cu peste 10 milioane de clienti activi in retea si acopera 78% din populatia urbana cu retele 4G de mare viteza.

3 COMENTARII

  1. Chiar ma miram azi de dimineata cand am vazut ca am 4G la metrou, credeam ca e o eroare de la telefon si nu s-a schimbat logo-ul pe 3G, am vrut sa-l si restartez 🙂

  2. Am testat 4g pe Moldova, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Buzau, Sibiu, Pitesti, Rm . Valcea, etc. În toate situatiile am avut peste 40-50 Mbps. Asa ca, hai sa fim seriosi. Sunteti unii care v-ati nascut nemultumiti! Eu cred ca ar fi cazul sa treceti la miticii aia care de-abia au 1Mbps, iar acoperirea este doar prin orase ( si nici in toate orasele) si se rezolva. Orange are aproape in toate localitatile rurale si urbane 3g, iar 4g la greu. Luati-va telefoane compatibile, abonamente si optiuni compatibile, etc. Am vazut pe alte forumuri cum vorbesc unii ca nu au acoperire 4g, dar fara sa aiba telefon compatibil 4g sau cu anumite frecvente 4g, sau optiuni 4g. Lasati-o incolo de abureala!