iCloud for Windows 4.0 implementeaza acces la sistemul iCloud Drive

  iCloud Drive este un sistem lansat de catre compania Apple impreuna cu iOS 8 in cursul acestei saptamani si v-am explicat in articolul dedicat pentru NOUTATILE iOS 8 la ce este el util. Desi cei care testeaza OS X Yosemite pot accesa iCloud Drive chiar din propriile Mac-uri de foarte multa vreme, iata ca in cursul serii trecute compania Apple a lansat o noua versiune a programului iCloud for Windows care implementeaza acest suport si in Windows.

iCloud keeps your mail, documents, contacts and calendars up-to-date between your iPhone, iPad, iPod Touch, Mac and Windows PC. With iCloud Drive, you can store any file in iCloud. Simply drag your documents into iCloud Drive folder on your PC and access them at any time, on any device.

  Desi utilizarea iCloud Drive acum cu Windows si iDevice-uri nu va sincroniza fisierele si in iCloud Drive pentru OS X Yosemite, puteti incerca sistemul pe propriile PC-uri prin simpla descarcare a iCloud for Windows de aici. Pentru ca sistemul sa fie disponibil in iDevice-uri, este necesar sa-l activati din iCloud>iCloud Drive, in Windows urmand a fi disponibil un nou meniu care va afiseaza toate fisierele disponibile pentru contul vostru.