Prima Pagina Apple iPhone 6 vs iPhone 6 Plus – comparatia dimensiunilor – iDevice.ro

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus – comparatia dimensiunilor – iDevice.ro

  Poate ca vazand iPhone 6 si iPhone 6 Plus in diverse poze prezentate de catre compania Apple nu ati sesizat acest lucru, insa diferenta in dimensiuni intre cele doua terminale este mai mare decat ati crede. In imaginile acestui articol aveti prezentate iPhone 6 si iPhone 6 Plus intr-o comparatie care are rolul de a evidentia modul diferit de utilizare al celor doua tipuri de terminale, avand in vedere marimea foarte mare a celui din urma.

  Daca iPhone 6 poate fi utilizat relativ bine cu o singura mana, partea superioara a ecranului fiind accesibila, in cazul iPhone 6 Plus functia Reachability este absolut necesara pentru a nu folosi doua maini. In aceste conditii trebuie sa va ganditi foarte bine pe care dintre cele doua terminale le alegeti, adica daca doriti un ecran mare pe care sa vedeti continut HD in conditii foarte bune, sau un ecran potrivit cu o rezolutie mult mai mica, dar mai usor de utilizat.

  Desi am fost extrem de sceptic in prinvida dimensiunilor iPhone 6 Plus si desi terminalul este imposibil de utilizat cu o singura mana fara Reachability, trebuie sa recunosc faptul ca ecranul mare face utilizarea mult mai placuta prin prisma continutului suplimentar afisat.

 • zainoooo

  De ce nu ai ales space grey macar la unul dintre modele?

 • Mimi

  De-abia iPhone 6S poate va fi mai evoluat (safir, 2gb ram, un siri always-on sunt ce imi doresc eu)

 • Mimi

  A, si 32gb pe modelul de baza, dar la cat e de penal Apple, nu va baga asa ceva ca sa platim mai mult pe cel de 64

 • villman89

  @Mimi ce doamne faci cu 2Gb ram? Folosesti lauda des asai?

 • amfetamin

  La multe articole nu vad pozele din articol,folosesc 5S cu iOS 7.1.2,care ar fi cauza?

 • amfetamin

  Am uitat sa zic ca e ca un chenar alb unde ar trebui sa fie imaginea,iar daca dau clic pe chenar-ul gol,atunci îmi deschide imaginea din articol,într-adevăr.

 • Mimi

  Ce replica de Amish… Mai vorbim peste 1an cand vei vedea cum merge ifonu’ tau actual. Asa ziceau si aia cu Nokia ca le merge telefonul excelent si ii tine bateria 7 zile si n-au nevoie de mai mult. Eu vad cum merge iPad Air si face refresh de ma dispera.

 • @amfetamin: Au rezolutie de 8 megapixeli, trebuie sa ai rabdare sa se incarce.

 • villman89

  @Mimi treci la android 🙂 cred ca au scos cu 3Gb ram, nu stiu sigur, nu ma pot pronunta..

 • Victor Preda

  Pe bune @villman89 , esti fantastic ,,
  Zaone incearca cu iPhone 6 Plus http://austinmann.com/trek/iphone-6-plus-camera-review-iceland.
  Eu nu pot deschide iPad Mini Retina ,, Crash Memory Low , am incercat de 4,5 ori fara succes , pe iPhone 5 fara probleme ,

 • Lucian P.

  Vad ca nimeni nu zice nimic de camera aia ORIBILA, iesita in afara. E clar ca apple foloseste aceeasi camera ca la iphone 4S, 5, 5S, insa au lucrat putin la soft. Benzile alea (oribile si ele) le mai accept, insa camera iesita in afara … nu. Pacat, putea fi un model de 10 daca aveau putin simt estetic. Ca idee, pun pariu pe ce vreti voi ca in viitoarele modele camera se va integra in carcasa. Bine, poate nu la 6S, dar la 7 sunt 110% sigur de asta. Aveam mai multe pretentii de la J. Ive. Cred ca si Steve daca vedea prototipul spunea clar: camera NU trebuie sa iasa in afara, si se rezolva!

 • Cms

  @Lucian Camera aia va fi acoprita de bumpere, huse sau ce a mai fi nevoie sa il tii intr-o forma estetica acceptabila, cum procedeaza 90% din utilizatori. Producatorii de astfel de accesorii sa moara de foame?! :))

 • XXX

  Eu vad foarte multe asemanari cu un IPOD inclusiv camera

 • Stavros

  Vreau un iphone 6plus !!!!!!

 • amfetamin

  @Stavros: na bine ca numai tu vrei! :-))