iPhone 6 vs iPhone 6 Plus – comparatia dimensiunilor – iDevice.ro

  Poate ca vazand iPhone 6 si iPhone 6 Plus in diverse poze prezentate de catre compania Apple nu ati sesizat acest lucru, insa diferenta in dimensiuni intre cele doua terminale este mai mare decat ati crede. In imaginile acestui articol aveti prezentate iPhone 6 si iPhone 6 Plus intr-o comparatie care are rolul de a evidentia modul diferit de utilizare al celor doua tipuri de terminale, avand in vedere marimea foarte mare a celui din urma.

  Daca iPhone 6 poate fi utilizat relativ bine cu o singura mana, partea superioara a ecranului fiind accesibila, in cazul iPhone 6 Plus functia Reachability este absolut necesara pentru a nu folosi doua maini. In aceste conditii trebuie sa va ganditi foarte bine pe care dintre cele doua terminale le alegeti, adica daca doriti un ecran mare pe care sa vedeti continut HD in conditii foarte bune, sau un ecran potrivit cu o rezolutie mult mai mica, dar mai usor de utilizat.

  Desi am fost extrem de sceptic in prinvida dimensiunilor iPhone 6 Plus si desi terminalul este imposibil de utilizat cu o singura mana fara Reachability, trebuie sa recunosc faptul ca ecranul mare face utilizarea mult mai placuta prin prisma continutului suplimentar afisat.