Prima Pagina aplicatii Facebook Colors iti permite personalizezi culorile aplicatiei Facebook

Facebook Colors iti permite personalizezi culorile aplicatiei Facebook

  Facebook Colors este o tema lansata in cursul zilei trecute in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 7, iar cu ajutorul sau putem modifica o parte dintre culorile aplicatiei Facebook pentru iOS. De la iconita aplicatiei Facebook care poate fi vazuta in Homescreen-ul iOS 7 si pana la diverse texte disponibile in interiorul aplicatiei, tema poate modifica aplicatia intr-un asa mod incat in final sa avem parte de o expereienta de utilizare complet diferita.

A custom pack for facebook app! Amazing icons apply with winterboard. Compatible for iOS 7.1. If you have iOS 7.0.x check on cydia ‘Facebook Icon Colors’ v1.0.

  Facebook Colors este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia pentru iPhone si iPod Touch.

  • Marius

    Salutare, @Zaone .
    Stii cumva daca vor face cei de la facebook un update sa rezolve problema cu fluiditatea? Pe iphone 5 facebookul se misca mizerabil si are foarte mult lag. Am vazut ca nimeni nu pare sa ia in calcul acest aspect, mai ales cei ce au 4s. Chiar se misca ingrozitor, parca as avea samsung s3 din nou.

  • marian

    Stai linisit ca nici pe iphone 5 nu merge, l-am dezinstalat dar pe un samsung s2 merge foarte bine. S-au grabit cu ios 8 si au facut rahatul praf pt ca sunt foarte multe aplicatii care nu merg ok.