iOS 8 – de ce nu apare Personal HotSpot in Settings ?

  Instaland iOS 8 in propriile iPhone si iPad, unii dintre voi au observat faptul ca Personal HotSpot a disparut din aplicatia Settings. Daca va intrebati unde a disparit Personal HotSpot in iOS 8, ei bine el pur si simplu nu apare in meniul central al aplicatiei Settings pana in momentul in care il activati din Settings>Cellular, dupa activare el fiind afisat din nou in primul segment al meniului central al aplicatiei.

  Practic Apple a ales a ascunda meniul acestei functii in meniul central al aplicatiei Settings pana in momentul in care el este activat de catre utilizatori, insa nu l-a dezactivat complet. In cazurile extreme in care Personal HotSpot nu apre in meniul Cellular al aplicatiei Settings, atunci puteti incerca sa faceti o resetare a setarilor de retea din Settings>General>Reset>Reset Network Settings si acceptati cele doua mesaje afisate.

  Daca nici dupa aceasta resetare nu va apare functia, atunci trebuie sa luati legatura cu operatorul vostru de telefonie mobila sa v-o activeze in Carrier Bundle.