iPhone 6 si iPhone 6 Plus – evolutia vanzarilor in weekend-ul lansarii vechilor modele ale iPhone

 

 

  Astazi compania Apple a anuntat ca 10 milioane de unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost vandute in weekend-ul lansarii, cifra reprezentand un nou record pentru compania americana si lansarile globale de smartphone-uri. Cifra anuntata anul acesta este cu 11% mai mare decat cea raportata anul trecut pentru iPhone 5S si iPhone 5C, insa atunci China facea parte din tarile in care smartphone-urile au fost initial lansate.

  Comparand lansarea de anul acesta cu cele din anii anteriori putem vedea cat de mult au crescut vanzarile iPhone-urilor in weekend-ul lansarii, asta in ciuda faptului ca numarul tarilor alese pentru lansare nu a crescut. An dupa an Apple reuseste sa vanda din ce in ce mai multe iPhone-uri fara sa adauge multe noi tari in lista selecta a celor care il primesc pentru prima oara, popularitatea produselor sale aflandu-se intr-o continua crestere.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Numarul de telefoane vandute nu se datoreaza si faptului ca sunt 2 modele de telefoane scoase? A fost o diferenta foarte mare de la Iphone 5 la Iphone 5S/5C pentru ca au fost 2 telefoane,iar anul asta au fost tot 2 telefoane,dar numarul este destul de apropiat fata de cel de anul trecut.