iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt mai rapide decat Samsung Galaxy S5 si nu numai

  In urma lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus cei de la Anandtech au facut o serie de teste detaliate pentru a vedea care sunt performantele noilor smartphone-uri ale companiei Apple, iar in acest articol le puteti vedea. Ele dezvlauie faptul ca iPhone 6 Plus are performante mai bune decat iPhone 6, ambele terminale avand performane superioare fata de Samsung Galaxy S5, Motorola Moto X 2014, HTC One M8, LG G3, etc.

  Doar tableta NVIDIA SHIELD a reusit sa obtina performante mai bine decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus in multiple teste facute de catre cei de la Anandtech, insa acest lucru este normal avand in vedere hardware-ul implementat in ea de catre Nvidia. Separat de acest produs, exista un numar extrem de limitat in teste in care cele doua smartphone-uri ale Apple au fost surclasate de catre terminale competitoare ale producatorilor de device-uri Android.

  Din pacate se poate observa din imagini ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au o placa grafica cu mult mai buna decat cea din iPhone 5S si aici rezolutia mai mare a ecranelor acestor terminale isi spune cuvantul. Per total performantele noilor produse Aple sunt mai bune decat cele ale iPhone 5S, insa in anumite teste diferenta este marginala si imposibil de sesizat in viata reala.