Un barbat asteapta 44 de ore in fata unui Apple Store pentru a cumpara un iPhone 6 pentru a-si salva casnicia

4

  Darius Wlodarski este un polonez stabilit in Marea Britanie care a asteptat timp de 44 de ore in fata unui Apple Store din Bristol pentru a cumpara iPhone 6 in ideea de a se impaca, cu sotia sa. Cuplul s-a despartit cu aproximativ o luna de zile in urma si barbatul spera ca iPhone 6 sa le aduca putina fericire in relatie, fiind un imbold care i-ar putea ajuta sa isi salveze casnicia aflata in momentul de fata la un pas de divort.

Polish-born Darius, 41, from Swindon, began queuing in Cabot Circus at noon on Wednesday to make doubly sure he would not fail to buy one of the new phones for his wife, Joanna. She told me she would like an iPhone 6 because it had a bigger screen but realised we could not afford it but still, I want to buy it for her.

  Decizia de a cumpara iPhone 6 vine dupa ce sotia barbatului i-a marturisit ca si-ar dori noul terminal care are un ecran mai mare, ea realizand totusi ca nu-si permite sa achizitioneze produsul celor din Cupertino. Ca sa fiu sincer, ceea ce descrie barbatul este o tentativa disperata de a isi rasplati sotia pentru clipele nefericite prin care au trecut, iar intregul act intra intr-o categorie ciudata, actul fiind similar cu cel prin care un barbat a cerut un iPhone 6 drept dar de nunta.