Un barbat asteapta 44 de ore in fata unui Apple Store pentru a cumpara un iPhone 6 pentru a-si salva casnicia

  Darius Wlodarski este un polonez stabilit in Marea Britanie care a asteptat timp de 44 de ore in fata unui Apple Store din Bristol pentru a cumpara iPhone 6 in ideea de a se impaca, cu sotia sa. Cuplul s-a despartit cu aproximativ o luna de zile in urma si barbatul spera ca iPhone 6 sa le aduca putina fericire in relatie, fiind un imbold care i-ar putea ajuta sa isi salveze casnicia aflata in momentul de fata la un pas de divort.

Polish-born Darius, 41, from Swindon, began queuing in Cabot Circus at noon on Wednesday to make doubly sure he would not fail to buy one of the new phones for his wife, Joanna. She told me she would like an iPhone 6 because it had a bigger screen but realised we could not afford it but still, I want to buy it for her.

  Decizia de a cumpara iPhone 6 vine dupa ce sotia barbatului i-a marturisit ca si-ar dori noul terminal care are un ecran mai mare, ea realizand totusi ca nu-si permite sa achizitioneze produsul celor din Cupertino. Ca sa fiu sincer, ceea ce descrie barbatul este o tentativa disperata de a isi rasplati sotia pentru clipele nefericite prin care au trecut, iar intregul act intra intr-o categorie ciudata, actul fiind similar cu cel prin care un barbat a cerut un iPhone 6 drept dar de nunta.

4 COMENTARII

  1. Omul la disperare face multe. Sper sa nu ajunga nimeni la asa ceva. Nu e normal, dar…. Iar in rest cine nu face lucruri mai mult sau mai putin ciudate pt persoana iubita??? Sa fim seriosi,toti am facut cate ceva, DOAR ca nu s-a facut atata publicitate! Daca ai o problema mergi si o rezolvi. Daca mai si vorbesti despre ea cand sunt ziaristi,etc in zona el defapt nu a facut altceva decat sa spere ca zvonul/stirea ajunge la persoana iubita mai repede decat el cu terminalul pt ai usura munca ( impacarea ). Nu fiti rautaciosi….tinetii pumnul !!! :))))

  2. ce pot sa spun e ca toata media din uk e retardata. Eu il cunosc pe tip, cica a spus doar ca se certasera si ca a vrut sa-i cumpere un iPhone ca sa ii arate cat de mult o iubeste, nu ceea ce a zis media ca sa isi salveze casnicia :))