Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus poate fi incarcat rapid in aproape jumatate de timp,...

iPhone 6 Plus poate fi incarcat rapid in aproape jumatate de timp, iata cum

  In weekend v-am spus ca desi Apple include un incarcator de 1A in pachetul dedicat iPhone 6 Plus, in realitate el poate fi incarcat si folosind incarcatoare de 2.1A. In imaginea de mai sus avem o demonstratie facuta de catre un utilizator care releva faptul ca iPhone 6 Plus poate trage pana la 12W in loc de 5W, cat este normal cu incarcatorul sau, pentru incarcare rapida cu un incarcator de 2.1A, sau un incarcator pentru tablete iPad, care este gandit sa ofere mai mult decat atat.

  Incarcand iPhone 6 Plus cu un incarcator pentru iPad reduceti timpul de incarcare la 2 ore, din 3 cate sunt necesare cu incarcatorul sau normal, insa OS X Yosemite ofera acelasi amperaj ridicat pentru incarcare. Practic Apple permite incarcarea rapida a iPhone 6 Plus folosind un incarcator pentru iPad, sau OS X Yosemite, iar din moment ce sistemul de operare ofera voltajul, este clar ca terminalul nu va fi afectat in timp de aceasta incarcare.

  Chiar si asa, este indicat sa nu folositi accesorii terte ale unor producatori neautorizati de catre Apple pentru a incarca un iPhone 6 Plus deoarece riscati sa ii ardeti chip-ul care reguleaza voltajul.

 • se7en

  Off topic…zaone cat trafic de internet iti consuma app idevice ? Aproximativ…ms

 • Pana in 10 MB pe iPhone 6 Plus de vineri incoace. Daca va consuma mai mult trafic zilele astea, e de la imaginile de rezolutie mare pe care le-am tot pus in articole.

 • se7en

  Eu din data de 7 sept mi-am resetat statisticile la date…am intrat pe date in data de 11, 15, 19 si azi…mi-a consumat 529 mb…in data de 19 mi-a consumat peste 200 mb 🙂 si nu am intrat foarte mult 🙂 … E normal sa consume asa mult ? (mi se pare mult in comparatie cu ce imi consuma alte app ) 🙂

 • iThomas

  Asta nu merge deja cu iphone 5 ? Folosind un Incarcator de ipad?

 • @se7en: Mi se pare exagerat, 500 MB doar aplicatia asta. E adevarat ca articolele cu multe imagini de rezolutie mare consuma trafic, dar e cam mult. Oricum, daca vedeti articole cu titlu care da de inteles ca sunt multe imagini, gen comparatii de design, etc, evitati-le pentru ca necesita niste zeci de MB pentru a vizualiza pozele. Cititi-le de pe Wi-Fi.

 • se7en

  nu am dc sa mint… Am intrebat pt ca am crezut ca e o problema la mn…daca vrei fac o poza si ti-o tr la contact..ms