iPhone 6 Plus poate fi incarcat rapid in aproape jumatate de timp, iata cum

  In weekend v-am spus ca desi Apple include un incarcator de 1A in pachetul dedicat iPhone 6 Plus, in realitate el poate fi incarcat si folosind incarcatoare de 2.1A. In imaginea de mai sus avem o demonstratie facuta de catre un utilizator care releva faptul ca iPhone 6 Plus poate trage pana la 12W in loc de 5W, cat este normal cu incarcatorul sau, pentru incarcare rapida cu un incarcator de 2.1A, sau un incarcator pentru tablete iPad, care este gandit sa ofere mai mult decat atat.

  Incarcand iPhone 6 Plus cu un incarcator pentru iPad reduceti timpul de incarcare la 2 ore, din 3 cate sunt necesare cu incarcatorul sau normal, insa OS X Yosemite ofera acelasi amperaj ridicat pentru incarcare. Practic Apple permite incarcarea rapida a iPhone 6 Plus folosind un incarcator pentru iPad, sau OS X Yosemite, iar din moment ce sistemul de operare ofera voltajul, este clar ca terminalul nu va fi afectat in timp de aceasta incarcare.

  Chiar si asa, este indicat sa nu folositi accesorii terte ale unor producatori neautorizati de catre Apple pentru a incarca un iPhone 6 Plus deoarece riscati sa ii ardeti chip-ul care reguleaza voltajul.