Prima Pagina Apple Finlandezii se bat sa cumpere iPhone 4 la PRET REDUS (Video)

Finlandezii se bat sa cumpere iPhone 4 la PRET REDUS (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uRFy7M8a4Gw&w=580&h=370]

  In timp ce in Romania romanii se inghesuie in fata magazinelor pentru a cumpara tigai sau ulei la pret redus, finlandezii se inghesuie, se imping si se enerveaza in fata unui retailer pentru a cumpara terminale iPhone 4Verkkokauppa este numele unui retailer din Finlanda care a reusit sa cumpere cantitati substantiale de terminale iPhone 4 reconditionate si a decis sa le comercializeze la pretul de doar 100€ in locatiile sale din intreaga Finlanda.

  Pentru ca fiecare locatie a avut doar 50 de unitati disponibile in stoc si pretul era prea bun pentru a fi ignorat, oamenii si-au iesit putin din fire, exact precum in Romania, dar pentru obiective complet diferite. Aceasta imagine din Finlanda contrasteaza cu ceea ce se intampla in 9 tari de pe glob, acolo oamenii stand la cozi lungi pentru a cumpara iPhone 6 si iPhone 6 Plus, terminale care costa de 6 si pana la 10 ori mai mult in magazinele companiei Apple.

 • Vladisimo

  exceptand faptul ca l-au distrus cei de la Apple cu update-u lor de caca la IOS 7 iPhone 4 este un telefon destul de bun pentru cei fara pretentii .. inca astept o metoda de downgrade fara tickete la IOS 6 :-s

 • macheavel

  Super telefon !

 • seaman

  Era super in 2010-2012 , acum e doar ceva depasit . Se misca infect cu iOS 7 , iti vine sa dai cu el de gard .
  S1 , mai vechi ca iPhone 4 , merge mult mai bine cu un KitKat custom .

 • havi

  Am 4s cu 5.1.1. si jb ,pot spune ca arata la superlative cu o gramada de teme si merge bine .